Adres

De Berckt 12
5991 PD Baarlo
Limburg, Nederland
Tel. overdag: 077-4772583 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 077-4772583 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 077-653640722 Klik voor het telefoonnummer
va€ 95,00

De accommodatie

Pure vakantieweelde en authentieke gastvrijheid op het mooiste plekje in Limburg

Stijlvolle Boerderij Cottages en Groepsaccommodaties

Gelegen aan de oevers van de Maas, vlakbij kastelendorp Baarlo, vind je Erfgoedlogies d’Ouffenhoff: een17e eeuwse carré boerderij, verbouwd tot een uniek, kleinschalig vakantieverblijf. Met liefde voor de historie en de omgeving.

We voelen ons bevoorrecht dat we onze gasten mogen ontvangen in de stijlvolle Boerderij Cottages en Groepsaccommodaties. En we staan te popelen om iedereen te laten genieten van al het moois dat dit historische landgoed te bieden heeft. Zoals de weldadige rust die je voelt als je door het lommerrijke landschap loopt. De eeuwenoude traditie die je ervaart onder de balken van de Tiendschuur en in de Boerderij Cottages die overigens van alle moderne gemakken zijn voorzien. En de gastvrijheid die je proeft in de authentieke Limburgse streekgerechten. Een paradijsje voor korte en lange vakanties!Accommodaties

Boerderij Cottages & Groepsaccommodaties

In onze sfeervolle en rustig gelegen Boerderij Cottages en Groepsaccommodatie proef je de rijke historie van d’Ouffenhoff. Tegelijkertijd geniet je van alle comfort en moderne voorzieningen. Van een volledig ingerichte keuken met de modernste apparatuur tot gratis Wifi. Alle terrassen van de Cottages zijn voorzien van een 2-persoons Fatboy hangmat.

De omgeving

Het sfeervolle Baarlo aan de Maas is een historisch kastelendorp. Een van de kastelen is Kasteel d’Erp, gebouwd in 1473. Eenmaal per jaar wordt bij de oude wasplaats de Sprunk, nabij de watermolen, een wasdemonstratie gegeven door dames in klederdracht. Dat is altijd de 3de zondag in juli. De wasplaats de Sprunk staat ook aan de Baron van Erplaan.

Vanaf het dorp kan eveneens gewandeld worden langs Kasteel De Berckt en Huis Oyen, een kasteelboerderij uit de 16e eeuw. Chateau De Raay is in gebruik als hotel-restaurant en kunstencentrum en als enige kasteel opengesteld voor bezoekers.

Bezienswaardigheden in Baarlo:

Kasteel de Berckt, Kasteel d’Erp, Kasteel de Raay, Huis Oyen, Stuw in de Maas, Het veerpontje naar kloosterdorp Steijl, Botanische tuin de Jochumhof, mooie kerk- en kasteeldorpen, zoals Kessel, Lottum, Horst aan de Maas, Arcen, Helden, Panningen, Kronenberg en Sevenum

Natuur in omgeving Baarlo:
Natuurgebied Dubbroek, de bosgebieden Kesselse Bergen en Crayelheide, de Heldense Bossen en natuurlijk de Maas met haar landschappelijk kenmerken

Overige bezienswaardigheden regio Limburg:
De Maasplassen met zijn watersportmogelijkheden Roermond, Het witte stadje Thorn, Fluweelengrot en Kasteelruïne Valkenburg, Basiliek van de Heilige Wiro en Roerstreek museum St. Odiliënberg

Pret- en themaparken regio Limburg:
Kasteeltuinen Arcen, Mondo Verde Landgraaf, Speelpark Klein Zwitserland Tegelen, Toverland Sevenum, Avonturenpark Valdeludo Echt, Labyrint Drielandenpunt Vaals, Industrion Kerkrade, Sprookjespark Valkenburg.

Winkelen in regio Limburg:
Maastricht, Heerlen, Roermond, Venlo, Valkenburg, Maaseik (B), Düsseldorf (D) en CentrO (grootste overdekte winkelcentrum) Oberhausen (D)