Adres

Dorpsstraat
7635 NA Lattrop-Breklenkamp
Overijssel, Nederland
Tel. overdag: 0541-221392 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0541-221392 Klik voor het telefoonnummer
va€ 90,00

De accommodatie

Middenin Nationaal Landschap Noordoost Twente ligt nabij het plaatsje Lattrop Erfgoed Bossem, een eeuwenoude boerderij waar de zesde generatie Rerink momenteel woont en werkt. Via de sfeervolle deel, met open haard, komt u binnen. Het uitgebreide ontbijt krijgt u in de authentieke woonkeuken. Blikvanger is een enorme lamp die vol hangt met historische foto's en berichtjes van gasten.

De boerderijkamers, elk in een eigen kleur en voorzien van een ruime badkamer, zijn nieuw en goed verzorgd. Kampeerliefhebbers die van rust en ruimte houden komen ook aan hun trekken. De kleine camping ligt omgeven door houtwallen en is voorzien van goed verzorgde faciliteiten.

De gastheer en -vrouw vertellen u graag meer over de boerderij zelf, waar ze met liefde werken aan de opbouw van een kudde zeldzame Brandrode Runderen. Daarnaast worden er kalveren gehouden. De familie Rerink verzorgt proeverijen voor gasten met vlees van het eigen bedrijf.

Erfgoed Bossem ligt vlakbij het stadje Ootmarsum waar u veel musea en gallerieën treft. De omgeving, op het grensvlak van Nederland met Duitsland, leent zich prima om te wandelen, te fietsen of per kano te verkennen.