Adres

OpdeKamp 1
Merselo
Limburg, Nederland
Tel. overdag: 0478-546750 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0478-546750 Klik voor het telefoonnummer

De accommodatie

Wij heten u van harte welkom in een van onze twee compleet ingerichte en luxe vakantie appartementen. De sfeervolle boerderij is zodanig ingericht dat iedereen een eigen tuin/ingang heeft dus volop privacy. Lekker rustig gelegen aan de rand van het bos is het een ideaal plekje als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten.

Ons mooie witte DROOMBOERDERIJTJE ligt direct aan de bosrand even buiten Merselo, een klein dorpje in Noord-Limburg, op de grens met Brabant.

Het fijne van deze plek is dat ze het hele jaar door heerlijk stil is. Noord-Limburg is toeristisch gezien nog rustig alhoewel er heel veel aardige plekken en musea zijn om te bezoeken.

De twee unieke gastenappartementen die wij aanbieden zijn uiterst comfortabel en van alle luxe en comfort voorzien zoals: vaatwasser, magnetron, telefoon, video, stereo met CD, bad, bedlinnen, handdoeken enzovoort.

Onze eigen tuin is in de loop der jaren van een weiland veranderd in een heerlijke oase van bloemen en leuke hoekjes. U bent van harte welkom om eens lekker te komen kijken en wellicht een stekje mee te nemen!

Behalve een kleine boomgaard met weidebloemen tref je een grote kikkerpoel aan.Ook is er een klein stukje groentetuin, waar u in het seizoen terecht kunt om wat peterselie en bieslook te knippen of een verse courgette te halen. De kippen leggen hele lekkere eitjes, dus het ontbijt zit wel goed!