De Boerderij

Wij heten u van harte welkom in een van onze twee compleet ingerichte en luxe vakantie appartementen. De sfeervolle boerderij is zodanig ingericht dat iedereen een eigen tuin/ingang heeft dus volop privacy. Lekker rustig gelegen aan de rand van het bos is het een ideaal plekje als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten.

Ons mooie witte DROOMBOERDERIJTJE ligt direct aan de bosrand even buiten Merselo, een klein dorpje in Noord-Limburg, op de grens met Brabant.

Het fijne van deze plek is dat ze het hele jaar door heerlijk stil is. Noord-Limburg is toeristisch gezien nog rustig alhoewel er heel veel aardige plekken en musea zijn om te bezoeken.

De twee unieke gastenappartementen die wij aanbieden zijn uiterst comfortabel en van alle luxe en comfort voorzien zoals: volledig ingerichte keuken, boxspring bedden, gratis WiFi, bed-, bad en keukenlinnen, boeken/spelletjes enzovoort.

Beide huisjes hebben een eigen ingang en terras dus volop privacy. Er valt echter ook wel wat te ontdekken; naast de kleine boomgaard met de varkens, tref je een grote kikkerpoel waar op veilig afstand de bijenkasten staan. De kippen leggen hele lekkere eitjes, dus het ontbijt zit wel goed!


Vakantie verblijven

Voorhuisappartement

  • Douche
  • Keuken
  • Koelkast
  • + 4 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

Stalappartement

  • Bad
  • Douche
  • Eettafel
  • + 6 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving

Vanuit het huisje loop je zo het bos in. Er is een netwerk van wandelpaden waarmee stukken bos aaneengesloten zijn, zodat je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Merselo zelf is een klein dorpje met een bijzonder kerkje en een mooi molen waar actieve molenaars graag een excursie geven. Op woensdag komt regelmatig de schaapsherder langs ons huis. We raden natuurmensen aan vanuit huis het natuurgebied van het Loobeekdal te gaan ontdekken. Ook fietsers hebben volop keuze middels een fietsnetwerk. De rustige en vlakke B-wegen gaan door velden, akkers, lanen en dorpjes. Enerzijds is er de Maas en het maasheggen natuurgebied, anderzijds kun je richting Griendtsveen het Peelgebied verkennen.

Opdekamp 1, Merselo, Nederland