Adres

Kortgerecht 24
4145NL Schoonrewoerd[gem Leerdam]
Zuid-Holland, Nederland
Tel. mobiel: 0621863752 Klik voor het telefoonnummer
va€ 70,00

De accommodatie

Aan de rand van de Vijfheerenlanden staat een romantische, rietgedekte boerderij uit de 17e eeuw met daarnaast een sfeervol tuinhuis. Ontdek deze bijzondere plek met rust, natuur en vele mogelijkheden.

Boerderij De Wetering is een sfeervolle locatie met verschillende mogelijkheden. Op basis van Bed & Breakfast kan er overnacht worden in de boerderij alsook in het aangrenzende tuinhuis. Het tuinhuis leent zich ook voor kleinschalige vergaderingen, trainingen, workshops en teamuitjes.

Bed & Breakfast
Overnachten in een pittoresk boerderijtje met uitzicht over de polder, waar vogels, koeien en kikkers de ochtend inluiden. Bij De Wetering maak je dit allemaal mee. Zowel de boerderij als het tuinhuis zijn beiden sfeervol ingericht voor een ontspannen verblijf. Gezellige huiskamers, openslaande deuren naar eigen terras en een vogelrijke natuurtuin. Binnen is er een houtkachel en buiten een kampvuurplaats.

Omgeving
In de nabije omgeving van “De Wetering” zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van recreatie, natuur, cultuur, etc… De Glasstad Leerdam, een gezellig pittoresk stadje waar u op het gebied van glas en glaskunst uw hart kunt ophalen. Tevens beschikt leerdam over een gezellig centrum, waar evt. kunt winkelen, wandelen, hapje eten, etc…

Het Schoonrewoerdse Wiel. Een prachtige natuurplas waar mooi omheen gewandeld kan worden. Bij zomers weer behoort zwemmen zelfs tot de mogelijkheden.
· Diverse wandel- en fietsroutes in de regio
· Kanoën op de Linge. Deze landelijke rivier is zeker een bezoekje waard.
· Wijnproeverij in Heukelum
· Fort Asperen

Dit is maar een kleine greep uit het aanbod in de regio, voor verdere informatie kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op uw gastheer.

Graag tot ziens op De Wetering

De omgeving

Prachtige omgeving met leuke dorpen ,dijken ,water,grienden ,weilanden en boomgaarden.
De Wetering kijkt uit op De Nieuwe Hollandse Waterlinie met prachtige Forten binnen fietsbereik.
Ook Leerdam, de Glasstad en de rivier De Linge liggen vlakbij.
Er zijn prachtige vogel/natuurgebieden te bezoeken..een excursie met Bas,de eigenaar is mogelijk