De Vilt

va€ 20,00

De accommodatie bestaat uit 2 verdiepingen en is geheel drempelvrij. In de accommodatie is een sfeervolle huis- en eetkamer die voorzien is van vloerverwarming. In de huiskamer staat een tv, dvd-speler, geluidsinstallatie en draadloos internet.

De professionele keuken is volledig ingericht o.a. met 6- pitskookvoorziening, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en diepvries. In totaal zijn er 8 slaapkamers, hiervan zijn er 5 op de begane grond en 3 op de verdieping. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen thema. Alle kamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet. 1 van de slaapkamers heeft aangepast sanitair en ook kan in deze kamer gebruik gemaakt worden van 2 hoog- laagbedden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-40
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Bureau, Douche, Dvd-speler, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Radio, Vaatwasser, Vriezer, Oven

Ons Erf

va€ 20,00

De accommodatie heeft een sfeervolle gezamenlijke ruimte met een apart hoekje voor de kinderen. In deze ruimte verder is o.a. aanwezig vloerverwarming, tv, dvd-speler, een muziekinstallatie en draadloos internet.

De keuken is voorzien van alle benodigdheden waaronder een 4- pitskookvoorziening, vaatwasser, magnetron en koelkast en is af te scheiden van de gezamenlijke ruimte.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers ingericht met boxspring bedden en 2 stapelbedden. 2 slaapkamers voor 4 tot 5 personen en 1 slaapkamer van 6 personen. Verder is op de bovenverdieping ook een toilet en zijn er 2 wastafels aanwezig. Hiernaast zijn op de begane grond nog 2 sanitaire ruimtes met douche, wastafel en toilet.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-16
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Bureau, Douche, Dvd-speler, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Radio, Vaatwasser, Vriezer, Oven