De Boerderij

De Stelp Pleats is een karakteristieke stelpboerderij, gebouwd in 1913. Er zijn 5 ruime en sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer(douche, wastafel en toilet). U heeft als gast een eigen ingang via de oude staldeur.

Vanuit de gastenkamers heeft u een weids uitzicht over de landerijen in de directe omgeving van de boerderij.

In de huiskamer wordt het ontbijt gereserveerd en kunt u overdag lekker lezen, puzzelen of tv kijken. Aan de achterzijde van de boerderij hebben we een mooie tuin met terras
laten aanleggen, beschut gelegen tegen wind en regen.

voor de kleien gasten hebben we in de huiskamer speelgoed en kinderliteratuur neergelegd. Op de boerderij zijn dieren, katten, hond, schapen en het paard Elma.

Voor actuele prijzen, informatie en foto s raadpleeg de website: www.destelpboerderij.nl

U kunt ook buiten het hoogseizoen de gehele accommodatie huren. U heeft dan de beschikking over 5 gastenkamers, keuken en de woonkamer. Dit kan ook op basis van zelf verzorging.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voorzieningen:

parkeergelegenheid op het erf.
afsluitbare overdekte fietsenstalling,
tuinmeubilair is aanwezig,
in de woonkamers is het mogelijk om koffie en thee te zetten,
kinderbed en kinderstoel zijn aanwezig,
koelkasten zijn aanwezig,
alle kamers beneden zijn drempelloos dus toegankelijk voor rolstoelen,
alle kamers hebben een eigen badkamer,
wij spreken Duits, Engels en Frans


Faciliteiten

 • Slaapkamer
 • Woonkamer
 • Badkamer

Vakantie verblijven

Kamer 1 t/m 5 . 2-persoons

 • Bedlinnen
 • Douche
 • Internet
 • + 3 andere faciliteiten
Vanaf €65 /nacht Meer info

De Stjelpplaets

 • Badlinnen
 • Bedlinnen
 • Douche
 • + 10 andere faciliteiten
Vanaf €65 /nacht Meer info

De Omgeving

De woonboerderij is gelegen op 0,5 km van het busstation en op 1 km afstand van het centrum van het oude vissersdorp Lemmer. Lemmer heeft een rijke historie, vele monumenten en is direct gelegen aan het IJsselmeer. Achter de boerderij ligt de oude zeedijk waar de Zuiderzeeroute langs loopt. in de omgeving vindt u de prachtige bossen van Gaasterland en Kuinre.Er zijn vele wandel- en fietsroutes door de veenpolders en de Noordoostpolder. in het voorjaar kunt u de prachtige bollenvelden van de Noordoostpolder niet missen. zwemmen en vissen kunt u in het IJsselmeer en het Tjeukemeer. In Joure zijn vele jaarlijkse terug kerende evenementen, zoals de ballonfeesten, Swipedei en Boerenbruiloft. Joure staat ook bekend om zijn klokken makerijen, de Douwe Egberts fabrieken en het Fries Grafisch Museum. Uit Sneek komt de originele beerenburg van de Weduwe Joustra. De Waterpoort en het Scheepsvaartmuseum mag u ook niet missen. In Heerenveen vindt u het Thialf ijsstadion en het alom bejubelde museum Belvedère.

Pasveer 6, Lemmer, Nederland