de StaakenborghDe groepsaccommodatie met eigen voordeur is uitermate geschikt voor het houden van familiereunies, vriendenbijeenkomsten en clubaktiviteiten, voor groepen van minimaal 10 tot 16 personen. Uitbreiding is mogelijk als men hotelkamers erbij huurt. In de gemeenschapelijke ruimte vindt men een compleet ingerichte keuken met eethoek voor selfsupporting. Daarbij is er een gezellige zithoek voorzien van een muziekinstallatie, t.v. en d.v.d -recorder . Ook is er een draadloze internetvebinding. De acht 2 persoons kamers zijn voorzien van 2 goede boxspringbedden een wasbak met koud en warm water. Centraal in deze ruimte bevinden zich 3 douches en 2 toiletten. Bij de groepsaccommodatie hoort een privé terras.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 10-16
Roken toegestaan Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Barbecue, Bedlinnen, Douche, Dvd-speler, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Kinderbed, Kinderstoel, Fohn / Haardroger, Radio, Oven, Tafelvoetbal, Tafeltennis, Biljart

Vlagtwedde

va€ 700,00

Op zoek naar een logeeradres voor een grotere groep, waarbij u de privacy voor de verschillende koppels of gezinnen wel wilt behouden? Een accommodatie waarbij iedereen een eigen kamer of huisje krijgt en u tegelijkertijd gebruik kunt maken van een gezamenlijke huiskamer met open keuken en buitenplaats? Dat kan. Onze groepsaccommodatie Vlagtwedde voldoet aan al deze eisen!

Faciliteiten per kamer:

twee eenpersoons boxspring bedden
eigen badkamer met douche en toilet
koffie- en theevoorziening
koelkast, tv en wifi
(hulpmiddelen voor mindervaliden op aanvraag)

Faciliteiten algemeen:

open keuken
privé terras
zitkamer met grootbeeld-tv, dvd-speler, wifi

Omschrijving Vlagtwedde
Vlagtwedde bestaat uit zes ruime hotelkamers en vijf hotelkamerhuisjes. Ze bieden afzonderlijk van elkaar veel privacy, terwijl jullie als groep gebruik kunnen maken van jullie eigen en apart gelegen huiskamer met open keuken die uitkomt op de gezamenlijke binnenplaats. Een aantal kamers van groepsaccommodatie Vlagtwedde zijn rolstoelvriendelijk, en ook hulpmiddelen, zoals een hoog-laagbed, zijn op aanvraag beschikbaar.

Al onze logés mogen gebruik maken van onze speeltuin en de altijd in de smaak vallende spelletjeszolder. De spelletjeszolder is een ruime zolder met pooltafel, tafeltennistafel, grote oud-Hollandse spelen en vele kleine gezelschapsspelletjes. Klein en groot vermaken zich hier altijd opperbest!

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-22
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Barbecue, Bedlinnen, Bureau, Douche, Dvd-speler, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Terras / Balkon, Zithoek, Kinderbed, Kinderstoel, Fohn / Haardroger, Radio, Eigen Entree, Terras, Oven, Tafelvoetbal, Tafeltennis, Biljart, Podium