Adres

vlagtwedderstraat 33
Bourtange
Groningen, Nederland
Tel. overdag: 0599354216 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0599354216 Klik voor het telefoonnummer
va€ 700,00

De accommodatie

De knusse en gezellige herberg de Staakenborgh ligt aan een oude middeleeuwse handels route in het Groningse Westerwolde. Op 2 kilometer afstand van het vesting stadje Bourtange. Liefhebbers van cultuur hoeven zich niet te vervelen, want in het gebied bevinden zich tal van middeleeuwse boerderijen, kloosters en kerken.

Voor diegene die contact met de natuur hebben kunnen genieten van een prachtig open landschap afgewisseld door beekjes, kanalen en bossen. Het gebied leent zich bij uitstek voor fietsen wandeltochten. De herberg zelf is gevestigd in een Saksische boerderij uit 1687. Bij mooi weer is ons grote terras een aanrader. Hier kun U tevens genieten van het prachtige uitzicht op Westerwolde. Speciaal voor de kinderen hebben we rondom de boerderij 1hectare speelweide met skelter,een leuke speeltuin,pony's, geitjes en kippen.

Binnen kan jong en oud zich amuseren met houten wereld spelen,allerlei andere gezelschap spelletjes.duplo,puzzels,boeken en stripboeken. In het gerestaureerde deel van de boerderij bent U welkom voor een kopje koffie,met of zonder gebak.

Het sfeervolle restaurant biedt plaats aan ongeveer 50 gasten. U kunt in het restaurant kiezen a la carte , vaste menu's en 15 verschillende dagschotels .Voor de liefhebbers van pannenkoeken hebben wij een assortiment van maar liefs 1000 verschillende pannenkoeken. Voor de kinderen kunnen er aangepaste porties gegeten worden. Ook ruime keus voor vegetariërs.

De hotelkamers zijn 3 sterren gekwalificeerd voorzien van een eigen douche en toilet, televisie, internetverbinding, koelkast, koffie en theezetter, zelf regelbare vloerverwarming en een privé terras. Ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Er is een luxe groepsaccommodatie aanwezig voor groepen tot 18 personen.