Adres

middenweg 40
1746 EA Dirkshorn
Noord-Holland, Nederland
Tel. overdag: 0224551221 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0224551221 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06 10659100 Klik voor het telefoonnummer
va€ 67,50

De accommodatie

Ons appartement is in 2005 gebouwd en is landelijk gelegen in de polder de Schagerwaard te midden van de weilanden en een mooie tuin. De accommodatie ligt op het terrein van het melkveebedrijf van onze zoon nabij de ringvaart van de vaarroute rondje Waarland op 2 km van het dorp Dirkshorn. Schagen ligt op 5 km afstand en de zee op circa 10 km.

Het appartement bestaat uit één vertrek en is geschikt voor 2 personen, we kunnen eventueel een babybedje plaatsen of veldbedje. Kinderen vanaf 3 jaar betaald u €12,50 extra per nacht. Het appartement heeft een keuken, toilet en douche, twee boxspringbedden. Wij hebben een bootje te huur en er is een barbecue.
Er is gratis Wi-Fi aanwezig.

INDELING
Woonkamer met eethoek en een keukenblok met koelkast en keramische kookplaat, toilet en douche, televisie en DVD-speler, twee boxspringbedden. Het geheel kan verwarmd worden.

In Dirkshorn zijn fietsen en kano’s te huur. Er is een openluchtzwembad, er zijn uitgezette wandelpaden en er is een 18 holes golfterrein.Tot ziens!

De omgeving

Het is een rustige omgeving, in het voorjaar liggen de bollenvelden achter het huis.Vanuit het appartement kunt u de koeien zien grazen op het land.
Op donderdag in het zomer seizoen is er in Schagen een West Friese markt met klederdrachten.
Op de vrijdag in Alkmaar een kaasmarkt.
Het strand b.v Callantsoog ± 15 km.