De Boerderij

De Rijnhof is een leuke kampeerboerderij gelegen in het rivierengebied. Er kan bij ons gelogeerd worden in één van de B&B gastenkamers.
De gehele boerderij kan worden gehuurd voor een groep van maximaal 14 personen. Ook is er een mini-camping om heerlijk te kamperen in de natuur.

Geflankeerd door de Nijmeegse heuvelrug, de rivier de Rijn en de Duitse grens. Op slechts 15 auto minuten van Nijmegen. Deze gezellige en oudste stad van Nederland biedt tal van mogelijkheden met een bruisend uitgaansleven. Goede verbindingen openbaar vervoer.

ACCOMMODATIE
Heerlijk logeren in één van de B&B gastenkamers of met een groep van maximaal 14 personen de gehele boerderij huren. Het is allemaal mogelijk. Het plaatsen van een kinderbedje op één van de gastenkamers is natuurlijk geen probleem.

Er zijn 3 kamers op de bovenverdieping. Eén van deze kamers heeft eigen sanitair. De andere kamers hebben gedeeld sanitair.
Beneden bevindt zich een zogenaamde slaapzaal waar zes personen kunnen overnachten. Er is een terras waar men gezellig kan barbecueën, ontbijten of relaxen.

CAMPING
♣ 40 ruime plaatsen met elektra 6 ampère
♣ Eenvoudige maar perfect verzorgde sanitaire voorzieningen
♣ RVS baby badje
♣ 2 extra was cabines
♣ Overdekte afwas plaatsen met warm en koud water
♣ Speelweide met toestellen, zandbak en skelters
♣ Luxe en compleet ingerichte toercaravans met voortent + tuinmeubilair te huur.
♣ Klein dagverblijf (alleen bij slecht weer)
♣ Wasmachine / droger / centrifuge
♣ Prachtig fiets-, wandel- en skeeler gebied
♣ nabij dorpskern en Fietser / Pieterpadroute

OMGEVING
Millingen aan de Rijn is een prachtig gelegen rivier dorp aan de splitsing van Rijn en Waal. Vanaf de rivierdijk heeft de bezoeker een fraai uitzicht op de rivier. Omdat er geen treinverkeer en/of belangrijke verkeersaders zijn in de Ooijolder kunt u genieten van echte rust. In het voor- en najaar kunt u de stilte horen. ’s Ochtends ontwaakt u met een waar fluitconcert van vele vogels.

Op ongeveer 3 kilometer afstand ligt het natuurgebied De Millingerwaard. In deze ongerepte natuur treft men een unieke flora en fauna aan, Konikpaarden en Galloway runderen.

Tijdens de Nijmeegse 4Daagse hebben we speciale arrangementen en voor de lopers verzorgen we ontbijtpakketten en avondeten.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website (een directe link staat op deze pagina).
U kunt natuurlijk ook even bellen of e-mailen.

Met vriendelijke groet,
Lonneke de Kok


Vakantie verblijven

Groepsaccommodatie

  • Bedlinnen
  • Douche
  • DVD-speler
  • + 13 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

B&B gastenkamers

  • Badlinnen
  • Bedlinnen
  • Douche
  • + 2 andere faciliteiten
Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving


Crumpsestraat 51, Millingen aan de Rijn, Nederland