De Boerderij

Het woongedeelte van de oude boerderij is geschikt voor acht personen met in totaal 3 slaapkamers. In het streekeigen eiken gebouw liggen twee- en vierpersoons appartementen. Een ervan is aangepast voor rolstoelgebruikers. Vanuit de boerderij en de appartementen is er geen zicht op de charmecamping. Wel kan er gratis gebruik gemaakt worden van de faciliteiten zoals fietsenstalling met oplaadpunten, leeshoek met dagelijkse krant, uitgebreid folderrek met bezienswaardigheden uit de omgeving, wandel/fietsroutes, een bibliotheek en biljarttafel. Voor de kleine kinderen is er tevens een groot ballenbak aanwezig.

Zowel de oude boerderij als de appartementen zijn voorzien van TV en uitstekende gratis Wifi.

MEER INFORMATIE?
Neem eens een kijkje op onze website www.boerderijappartementen.nl. Uiteraard kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of reserveringen.

Met vriendelijke groet,

Familie van der Linden


Vakantie verblijven

Boerderijappartementen

In een streekeigen eikengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd, alle zijn voorzien van cv en isolatie.

  • Biljart
  • Douche
  • DVD-speler
  • + 17 andere faciliteiten
Vanaf €34.3 /nacht Meer info

Woongedeelte Boerderij

Het woongedeelte van de karakteristieke sfeervol ingerichte saksische boerderij is geschikt voor 8 personen en voorzien van eigen toegang.

  • Biljart
  • Douche
  • DVD-speler
  • + 18 andere faciliteiten
Vanaf €34.3 /nacht Meer info

De Omgeving

Op de grens van Salland en Twente, in de driehoek Ommen, Hellendoorn, Den Ham, ligt te midden van het waardevol cultuurlandschap Vecht-Reggedal de Charmecamping Regge-Vallei. Het landschap kenmerkt zich door oude Saksische boerderijen en oude essen, kronkelende weggetjes, groene weilanden omzoomd met singels en bomenrijen. De Regge-Vallei is startpunt van diverse wandelroutes en gelegen aan fiets en knooppuntenroutes. Aan het eind van de straat bevindt zich een openluchtzwembad en het dorp met 3 warme bakkers, 2 supermarkten en leuke winkels en terrasjes is binnen 3 km te bereiken.

Meersendijk 32, 7683 PB Den Ham, Overijssel, Nederland