De Boerderij

Het vakantiehuis beschikt over vier slaapkamers: 3 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer voor 4 personen (stapelbedden). Dus te huren voor 2 tot 10 personen. De mogelijkheid bestaat om een (aanwezig) kinderbedje bij te plaatsen. De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen en verblijfsduur. Bed- ,bad- en keukenlinnen is in de huurprijs inbegrepen, net als de eindschoonmaak. Wifi is beschikbaar.
Ingerichte keuken, eetruimte voor 10 personen, badkamer (douche en wastafel) en apart toilet.
Terras voor het vakantiehuis, bbq aanwezig.
Fietsstalling, kan afgesloten worden en mogelijkheid voor om elektrische fietsen op te laden.

Op deze locatie is ook een akkerbouwbedrijf gevestigd. Hierdoor is er omheen het vakantiehuis voldoende ruimte voor kinderen om er te fietsen of voetballen op het erf.


Vakantie verblijven

De Pannepot

Het vakantiehuis beschikt over vier slaapkamers: 3 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer voor 4 personen (stapelbedden).

  • Badlinnen
  • BBQ
  • Bedlinnen
  • + 15 andere faciliteiten
Vanaf €57 /nacht Meer info

De Omgeving

Kom gezellig logeren in vakantiehuis De Pannepot! In de buurt van de Beekse Bergen (13km) en de Efteling (22km). Maar er is veel meer te beleven! Mail ons gerust voor tips ivm activiteiten in de buurt. Ons vakantiehuis ligt in het buitengebied van Moergestel, onderdeel van Oisterwijk, de parel van Brabant met zijn mooie bossen en vennen. Ideaal voor leuke wandel- en fietstochten. Fietsers en wandelaars vinden er hun gading met de verschillende knooppuntenroutes. En fietsen kunnen bij ons veilig gestald en opgeladen worden in onze afsluitbare fietsenstalling.

Floraweg 2, Moergestel, Nederland