Algemene informatie

Strijperstraat 71a, 5595 GB Leende, Noord-Brabant, Nederland
Max. 17 personen
Huisdieren toegestaan
Niet geschikt voor mindervaliden

Landhuis Valkenhorst

va€ 500,00

Landhuis ‘Valkenhorst’ (17 volwassen pers.) van de Dorpswoning ligt in het Brabantse Leende. Het 798ha. grote landgoed ligt ten zuiden van Eindhoven en wordt omringd door natuurgebied De Groote Heide en het Leenderbos.

Het langgerekte Landhuis (1930) is opgetrokken in Traditionalistische stijl met Engelse Landhuisstijl elementen, en is vanaf 2003 een Rijksmonument geworden. Het is een sfeervol, bijzonder, royaal Engels Landhuis wat ook in die style is ingericht. Het bezit nog de leuke authentieke details van vroeger, zoals de prachtige open haarden en authentieke vloeren. Het Landhuis, dat plek biedt aan 17 volwassen personen, ligt te midden van het bijna 800 ha. bosgebied en wordt omringd door een gigantisch grasveld….waar bij mooi weer de ligstoelen klaar staan. Er zijn diverse terrassen. Het grasveld is afgezet dus kinderen en honden blijven in de buurt. Het Landhuis is werkelijk een droomplek voor families, vriendengroepen of een zakelijk verblijf.

Het Landhuis is zeer royaal en straalt warmte en authenticiteit uit. Door het gebruik van mooie kleuren zal dit vakantiehuis u als een warme deken omarmen! Zoals in elke andere Dorpswoning zijn bij aankomst onze bedden opgedekt, brandt het licht en is de kachel aan.

Een heerlijke leefkeuken met een goed uitgeruste keukeninhoud, een eetkamer, 2 enorme woonkamers, 1 met open haard, en een 3de woonkamer ingericht voor de kids. En….9 slaapkamers en 4 badkamers!

Buiten is een gedeelte van de tuin afgesloten, zodat kinderen lekker buiten kunnen spelen en kunnen ravotten of jumpen op de trampoline. Er is een groot gazon, maar ook een buiten zwembad! Heerlijk dus om op de warme dagen van het jaar een verfrissende duik te kunnen nemen. En wil je toch wat anders, dan ligt aan de voorkant van het huis een tennisbaan, waar men een balletje kan slaan. En als dit alles nog niet genoeg is….het huis ligt midden tussen de ontelbare wandelpaden en vennen die het landgoed bezit. Kortom; een bijzonder Landhuis waar u zich even een ware jonkheer of jonkvrouw zult voelen en u en uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.


Beschikbaarheid