Algemene informatie

Strijperstraat 71a, 5595 GB Leende, Noord-Brabant, Nederland
Max. 12 personen
Huisdieren toegestaan
Niet geschikt voor mindervaliden

De Boerderij

va€ 150,00

Vakantiewoning ‘De Boerderij’ (12 pers.) van de Dorpswoning ligt in het Brabantse Leenderstrijp te midden van andere historische boerderijen, met uitkijk over de weilanden. Het is sfeervol, royaal en modern ingericht maar bezit zeker nog de leuke authentieke details van vroeger, zoals de prachtige schouw met plattebuiskachel en authentieke tegelvloer. De woonboerderij, die plek biedt aan 12 personen, ligt op een enorm stuk grond (8.860 m2) dus heeft een gigantische achtertuin….bij mooi weer staan de ligstoelen klaar, is er een terras met stoere steigerhouten eettafel en hangt de hangmat al in de boom. En dat terwijl uw kinderen meer dan plek genoeg hebben om op ontdekking te gaan. Een heerlijke boerderij dus voor families, vriendengroepen of een zakelijk verblijf. En uiteraard zijn uw huisdieren van harte welkom.

De Boerderij is zeer royaal (ca 1.450 m3) en straalt warmte en authenticiteit uit. Door het gebruik van mooie, warme kleuren, gecombineerd met stoere materialen en de rietgedekte kap zal dit vakantiehuis je als een warme deken omarmen! Zoals in elke andere Dorpswoning zijn bij aankomst onze bedden opgedekt, brandt het licht en is de kachel aan.

Een heerlijke woonboerderij met een goed uitgeruste nieuwe keuken en een enorme woonkamer met open haard. 6 slaapkamers, 2 badkamers en een grote “bioscoop”/speelkamer waar de kleine én grote kinderen zich prima kunnen vermaken.

Buiten is het eerste gedeelte van de tuin afgesloten (deels met beukenhaag en deels met schapenhek), zodat kinderen lekker buiten kunnen spelen en kunnen ravotten of jumpen op de trampoline. In het tweede gedeelte is een voetbalveldje, en daar achter heb je een spannend weiland met bosschages grenzend aan het riviertje de Aa.


Beschikbaarheid