Adres

Flintenweg 4-6
Orvelte
Drenthe, Nederland
Tel. overdag: 0593 322351 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0593 322351 Klik voor het telefoonnummer
va€ 398,50

De accommodatie

Bijzonder overnachten in De Borckerhof in Orvelte

De luxe accommodaties van De Borckerhof in Orvelte bieden u een bijzondere ervaring. De Saksische boerderijen uit 1860 zijn volledig omgebouwd tot luxe accommodaties waar u kunt overnachten en verblijven. De historische elementen zijn op unieke wijze gecombineerd met luxe en creëren een huiselijke en gemoedelijke sfeer.
De locatie in het centrum van museumdorp Orvelte maken de bijzondere ervaring helemaal compleet. Tijdens een verblijf in één van onze accommodaties kan een bezoek aan de diverse musea en gezellige restaurantjes in het museumdorp dan ook zeker niet ontbreken.
De geweldige uitstraling, locatie en onze gastvrijheid maken uw verblijf in onze groepsaccommodatie, vakantiehuis of bed & breakfast met familie, vrienden en collega’s extra speciaal en onvergetelijk.

De omgeving

Groepsaccommodatie De Borckerhof is omringd door de adembenemende natuur van Orvelte. Het historische dorpje in Drenthe is een wereld op zich. De monumentale boerderijen, statige bomen en oude klinkers geven het dorp een buitengewone sfeer. Bezoek naast uw verblijf in de groepsaccommodatie Drenthe leuke themadagen, karakteristieke restaurantjes en speciale markten of ga op avontuur met de kinderen naar speelroute ‘Het houten pad van Theodoor’ of De AmbachtenTuin net buiten het dorp.