De Boet

va€ 100,00

Boven in de Boet bevinden zich 2 prachtige kamers voor ieder 2 personen. Het uitzicht van beide kamers is heerlijk rustgevend.

Vanuit kamer Molenzicht heeft u een prachtig beeld van de Schaapskuilpolder en, zoals de naam als doet vermoeden, de Waarlandsmolen. Kamer Bleekmeer heeft een uitzicht op twee polders, de Schaapskuil en de Bleekmeerpolder.

Luxe in overvloed in deze stijlvolle kamers. U beschikt hier namelijk over een prachtige ruime badkamer met ligbad, een heerlijk zacht Pullman bed, draadloos internet en TV.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 2
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Halfpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Internet, Televisie, Bad

De Hooiberg

va€ 100,00

De Hooiberg is een sfeervolle privé-accommodatie voor 2 personen waar men op de 1ste verdieping romantisch kan vertoeven tussen het hooi.

Op de begane grond kijkt men vanuit de slaap/zitkamer door de tuindeuren naar de rustgevende landerijen die de Schaapskuilpolder rijk is. De Hooiberg ademt sfeer en romantiek, vooral ook in de badkamer waar een bad op pootjes het pronkstuk is. Bovendien liggen de badjassen, slippers en heerlijke badproducten daar op u wachten.

De accommodatie beschikt over voldoende luxe zoals een gevulde koelkast, de mogelijkheid tot het zetten van een kopje koffie of thee, draadloos internet en TV.

De ultieme slaapervaring gaat u hier meemaken want op een Swensen bed zult u slapen als een roosje. Verder heeft u de beschikking over 2 fietsen waarmee u de omgeving kunt gaan verkennen. Uiteraard kunt u ’s morgens heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt dat in de kamer geserveerd wordt.

De Hooiberg is uitermate geschikt voor huwelijksnachten, romantische weekendjes of een dagje er tussen uit. Hier vindt u rust en de tijd voor elkaar!

 
Soort huis Appartement
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Internet, Koelkast, Televisie, Bad

Slapen op de Lange Regel

va€ 100,00

De Boereplaats heeft in september ook haar deuren geopend voor groepen. En zoals men vroeger zei; Slapen op de lange regel, bij de Boereplaats is het mogelijk.

Er is een zaal gemaakt wat plaats biedt voor 18 personen, de overige personen kunnen slapen op onze kamers wat zich ook op de bovenverdieping bevind. Als groep kun je verblijven op basis van zelfverzorging, ook is het mogelijk om alles inclusief te doen. Op de gehele bovenverdieping zitten 3 badkamers en is het bed en badlinnen inclusief het verblijf.

Beneden kunt u heerlijk vertoeven in de grote gezamelijke ruimte, waar spelletjes kunnen worden gespeeld, een boek kan worden gelezen, gekookt kan worden of lekker kan worden gelounged op de royale bank.

De Boereplaats heeft veel ruimte en grasvelden waar spelletjes kunnen worden gespeeld, ook een groot terras waar je heerlijk kunt zitten of eventueel kan bbq-en. Niet ver van de Boereplaats bevind zich een groot speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. De Holle Bolle Boom heeft een indoor en outdoor speelparadijs en heeft een groot zwemparadijs. Gedurende de zomermaanden bevindt zich op een steenworp afstand een groot openlucht zwembad, met een groot 50m natuurbad en een 25m chloorbad.

De Boereplaats is niet ver van de kust en de bossen, die ongeveer 15 km van Waarland af liggen. Bijna het gehele jaar kan er met onze tuindersvlet "Rondje Waarland" gevaren worden met max. 20 personen (meer personen op aanvraag)

Met een groep is het heerlijk vertoeven bij ons op De Boereplaats......

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-18
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies, Volpension
Faciliteiten:
Badlinnen, Barbecue, Bedlinnen, Fornuis, Keuken, Koelkast, Terras