Liniehutten

Slapen in een aarden wal. Model voor de liniehutten zijn de bunkers die in de nabijliggende Grebbelinie te vinden zijn, alleen is het comfort en de sfeer in de liniehut wel een stuk aangenamer! En dat het hele jaar door. Want wie het echte winterkamperen een stap te ver vindt, kan in een liniehut wel die buitenbeleving hebben en het toch warm houden.

Het echte kampeergevoel, terwijl u toch heerlijk slaapt in een bedstee met boxspringbedden en douche en wc bij de hand hebt. Een bunker, maar door de vloerverwarming houdt u warme voeten. Uw keuken is voorzien van voldoende kookgerei om een heerlijke maaltijd te bereiden.
De sfeervolle en robuuste steigerhouten meubelen geven de hut een heel eigen uitstraling.

Iedere hut biedt plaats aan maximaal 6 personen. Een bedstee voor 2 personen en 2 stapelbedden. Het gaat om heerlijke boxspringbedden in de bedstee en de benedenbedden.

De zes hutten in de dijk zijn ook een heel originele groepsaccommodatie. In de ruime en sfeervolle recreatiezaal is het met het hele gezelschap goed toeven, terwijl u zich 's avonds in kleine gezelschappen terug kunt trekken in de hutten.

 
Soort huis Vakantiehuis
Aantal verblijven 6
Aantal personen 1-6
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Douche, Keuken, Terras

Bed & Brood

De Boerenstee heeft 4 comfortabele kamers die elk geschikt zijn voor 2 personen.

Elke kamer beschikt over een zithoek en badkamer met douche of bubbelbad. De kamers zijn met zorg ingericht en ademen elk een eigen sfeer uit, zoals de klaprooskamer voor romantische zielen. Laat u verrassen!

U ontbijt in een gezamenlijke huiskamer. In deze gezellige kamer met openslaande deuren naar het terras en uitzicht over de landerijen, staat elke morgen een uitgebreid boeren ontbijt buffet voor u klaar. De bed & brood kamers zijn beschikbaar van 4 uur 's middags tot 11 uur de volgende ochtend.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 4
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Douche, Zithoek, Bad