De Bietenhaven

De boerderij werd recentelijk omgetoverd tot een luxe groepsaccomodatie. Het is geschikt voor een comfortabel verblijf met max. 30 pers. en bestaat uit een grote woonkeuken met aangrenzende dubbele woonkamer, een recreatieruimte van ca. 40m2 waarin tafelbiljart, tennistafel en andere spellen aanwezig zijn. De boerderij en tuin zijn kindvriendelijk opgezet. De tuin is afgesloten en heeft een speeltoestel. De Bietenhaven heeft 12 slaapkamers met eingen wasgelegenheid, 9 kamers met 2 eenpersoonsbedden en 2 slaapkamers met 2 stapelbedden. Op de bgg is een kamer voor mindervaliden met eigen douche en toilet. Van de overige 6 doucheruimtes beschikken er 2 over een ligbad.
De Bietenhaven is gelegen in De Schermer aan de ringvaart, met in de onmiddellijke nabijheid een molendriegang. Winkelsteden Alkmaar en Hoorn liggen binnen handbereik. Het strand is ca. 16 km hiervandaan en het IJsselmeer ca. 19. Er is een informatiemap aanwezig in de boerderij met tal van omgevingstips.

Tevens hebben wij een eigen koolvlet, geschikt voor ca. 25-30 personen. De schipper kan u overal in de buurt heenvaren. Prijs op aanvraag.

Wij werken samen met een gediplomeerde *** kok voor kookworkshops of het verzorgen van uw diner. Tevens zijn er tal van andere workshop te organiseren zoals Masseren, Visagie & Hairstyling, Nordic Walking, e.a. Alle prijzen zijn op aanvraag.

Ook is het mogelijk om vergaderingen, trainingen, of brainstormsessies te houden bij ons met of zonder overnachting. Mocht u hier meer informatie over willen dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

De boerderij doet sinds 2006 dienst als groepsaccomodatie. De verbouwing en renovatie is op vakkundige wijze gerealiseerd en voldoet aan de nieuwbouweisen en brandvoorschriften geldende 2006. In de boerderij mag niet gerookt worden. Wij ontvangen geen huisdieren.
Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van osn staat u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Ellen en Simone

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-30
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies
Faciliteiten:
Douche, Fornuis, Keuken, Bad, Kinderbed, Kinderstoel, Tafeltennis, Biljart