De Boerderij

De accommodatie

De Camperhoeve, in Schoorl (Camperduin) is een heerlijk rustig gelegen Noord-Hollandse stolpboerderij, waar we jongvee en schapen houden. Daarnaast hebben we voor de hobby alpaca’s en 2 varkentjes. De Camperhoeve ligt midden in de Harger- en Pettemerpolder op 1,5 km van zee en strand. Vlakbij het unieke natuurgebied ‘De Putten’ en op loop afstand van bos en duinen.
U kunt bij ons logeren in een van onze 4 appartementen. Minimum verblijfsduur 2 nachten aaneengesloten, in het hoogseizoen minimaal 3 nachten aaneengesloten.


Vakantie verblijven

de dors

'De Dors' is ons vakantiehuis voor maximaal 8 personen.

Vanaf €98 /nacht Meer info

de hooizolder

U kunt op de 'Hooizolder' verblijven obv logies. Ontbijt dient u zelf te verzorgen.

Vanaf €70 /nacht Meer info

de boet

Appartement de 'Boet' is een luxe, royale studio (éénkamerappartement) voor 1-3 personen.

Vanaf /nacht Meer info

De Omgeving

De omgeving
In Schoorl liggen de hoogste en breedste duinen van Nederland. Veel fiets- en wandelpaden. Met een aantal uitgezette wandelroutes van diverse afstanden met beginpunten in Groet en Schoorl. Sinds 2015 ligt er ook voor de nabij gelegen Hondsbossche Zeewering een prachtig breed strand. Dit allemaal op minder dan 2 km afstand van de Camperhoeve.
In de Schoorlse duinen ligt voor de liefhebbers van mountainbiken een 16 km lang mountainbike parcours.
In de dorpen Schoorl, Groet, Bergen en Petten vindt u vele leuke winkeltjes en kunt u genieten van de lekkerste gerechten in een van de vele restaurantjes en terrassen.
Is het een keertje wat minder mooi weer dan kunt u een bezoek brengen aan de nabij gelegen steden Alkmaar en Schagen. Ook de West-Friese steden Hoorn en Enkhuizen zijn zeker een bezoek waard. Een fijne omgeving om uw vakantie door te brengen.


Houtendijk 9, 1871 GN Schoorl, Nederland