Adres

Schweibergerweg 68
Mechelen
Limburg, Nederland
Tel. overdag: 043-4551701 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 043-4551701 Klik voor het telefoonnummer
va€ 62,50

De accommodatie

Even ontsnappen aan het jachtige leven van alledag? Heerlijk tot rust komen op een bijzondere plek te midden van de schilderachtige Zuid-Limburgse heuvels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Buitenverblijf 't Herfse is een idyllisch vakantie-paradijsje voor volwassenen (leeftijd 16+) te midden van de Zuid-Limburgse heuvels in het buitengebied van de pittoreske dorpjes Mechelen, Epen en Slenaken. Onze authentieke, gerenoveerde boerderij herbergt in totaal vier gastenverblijven en wordt omringd door een fraaie hoogstamboomgaard van 6000 m2.

Uniek aan onze gastenverblijven is dat u direct vanuit alle woonkamers en de aangrenzende terrassen en balkons een schitterend panoramisch uitzicht heeft over het Limburgse Heuvelland heeft. Hoe kan het ook anders: onze boerderij ligt op ruim 171 meter boven NAP!

De gastenverblijven zijn met veel aandacht voor comfort, sfeer en kwaliteit ingericht in een mooie landelijke stijl die aansluit bij de prachtige omgeving.
In de hoogstamboomgaard hebben we diverse lounge- en relaxplekken ingericht. Hier geniet u te midden van de fruitbomen van veel privacy en een oase van rust!

We verhuren onze gastenverblijven voor hele weken (vr-vr of ma-ma), midweken (ma-vr) en weekenden (vr-ma). Verder kunt u linnengoed bij ons huren en bijvoorbeeld kiezen voor fris opgemaakte bedden bij aankomst, maar u mag naar wens ook uw eigen linnengoed meenemen van thuis. Op onze site treft u per gastenverblijf nadere informatie aan over de actuele beschikbaarheid en de bijbehorende tarieven.

Bij aankomst verwelkomen we u graag volgens oud-Limburgse traditie met vers gezette koffie of thee en heerlijke Limburgse vlaai. Tot gauw!

De omgeving

Buitenverblijf 't Herfse is zeer centraal gelegen te midden van het tot 5-sterren uitgeroepen wandel- en fietsgebied in de Zuid-Limburgse heuvels én de historische en bruisende steden Maastricht, Aken en Luik.