Adres

Zuiderdijk 46
Wijdenes
Noord-Holland, Nederland
Tel. overdag: 0229-501150 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-27475853 Klik voor het telefoonnummer
va€ 75,00

De accommodatie

Direct gelegen langs de Westfriese Omringdijk aan het Markermeer, het vroegere IJsselmeer/Zuiderzee, bieden wij u een vakantieverblijf op een unieke locatie aan. In een authentieke stolpboerderij zijn een viertal appartementen na renovatie in gebruik genomen. Slapen in de bedstede! Genieten van de sfeervolle ruimtes, allen voorzien van alle comfort en gemakken!

De omgeving

Centraal gelegen aan de Westfriese Omringdijk. Hierdoor een grote keus aan fiets- en wandelmogelijkheden door de authentieke Westfriese lintdorpen met mooie stolpboerderijen. U verblijft in een gevarieerd landschap met fruittuinen, tuinbouw en weilanden met vee. De bollenvelden zijn in het voorjaar een lust voor het oog. Historische steden als Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met hun rijke VOC-verleden uit de Gouden Eeuw zijn zeker een bezoekje waard.
De stilte kan je bij ons nog horen; aan de ene kant het Markermeer (IJsselmeer), aan de andere kant de weilanden. Dat betekent geen geluiden van verkeer en stadsdrukte. Daarnaast geniet u volop van de mooie vergezichten, prachtige luchten en niet te vergeten van schitterende zonsondergangen!