Adres

Meirweg 7
5094 BE Lage Mierde
Noord-Brabant, Nederland
Tel. mobiel: 06-22088780 Klik voor het telefoonnummer

De accommodatie

Boerderij Natuurlijk is een riante groepsaccommodatie in het zuiden van Noord-Brabant, bij het dorp Lage Mierde. Vanuit de sfeervolle recreatieruimte heb je uitzicht op de prachtige natuurgebieden ‘de Utrecht’ en de ‘Neterselse Heide’. Voor wie geniet van natuur, rust en ruimte is Boerderij Natuurlijk daarom de ideale plek om te verblijven. Er zijn volop mogelijkheden voor lange en korte natuurwandelingen en fietstochten
De accommodatie bestaat uit 4 ‘appartementen’ die elk bestaan uit 2 kamers voor 2 personen, een zolderkamer, een kleine ‘huiskamer’ en een sanitaire ruimte. Op de begane grond zijn de kamers en badkamers rolstoeltoegankelijk.
Op Boerderij Natuurlijk worden ook lessen gegeven en is er ruimte voor vergaderingen en workshops..
De recreatieruimte heeft een open keuken. Deze is voorzien diverse apparatuur (afwasmachine, fornuis, een kleine en een grote koelkast met vriesgedeelte) en een ruim assortiment serviesgoed. De grote tafels in het eetgedeelte kunnen gebruikt worden om te eten, maar kunnen ook gebruikt worden om een van de aanwezige gezelschapspellen te spelen. Televisie is er in de recreatieruimte en in de huiskamers van de ’appartementen’. Er kan naar muziek geluisterd worden en in de houtkachel kan binnen én buiten een aangenaam vuurtje gestookt worden.
Aan de recreatieruimte grenst een 2-persoonsslaapkamer. Deze is voorzien van 2 elektrisch verstel- en verrijdbare hoog-laag bedden. Aangrenzend aan de kamer is een sanitaire ruimte met invalidentoilet, wastafel en een doucheruimte voor een brancarddouche.
Aan de centrale gang zijn de 4 zogenaamde ‘appartementen’ gelegen. Ieder appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een zolder en een douche en toilet. In totaal staan er 28 boxspringbedden. Het hele gebouw is rolstoel toegankelijk.

De omgeving

Buiten is het heerlijk vertoeven op het overkapte terras met kachel: een fantastische plek om de zon onder te zien gaan.
Voor kinderen is er een zandbak, een schommel en klauter- en klimmaterialen. Ook zijn er skelters en een traptractor om mee rond te racen. Op het ruime speelveld kan naar hartenlust gevoetbald en gevolleybald worden, en er is tevens ruimte voor een ontspannend potje jeu de boules.
Over de verharde paden kan fantastisch gejogd worden of juist heerlijk gewandeld. Vanuit Boerderij Natuurlijk kan starten diverse mooie wandel- en fietstochten. Café de Bockenrijder ligt op loopafstand, net als de nieuwe 35 meter hoge Flaes-uitkijktoren.