Adres

't Loeg 23
9465tl Anderen
Drenthe, Nederland
Tel. overdag: 0592 866062 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0592 866062 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 0654343480 Klik voor het telefoonnummer
va€ 60,00

De accommodatie

Logeren in de groene natuur....? Kom naar ons vakantiehuis in Drenthe. In het authentieke dorp Anderen vindt u onze groepsaccommodatie Boerderij het Stroomdal. Deze rietgedekte boerderij is gebouwd in 1906 en heeft de sfeer van weleer behouden. Er is plaats voor groepen t/m 20 personen en voor de individuele gast.

Ook wanneer u alleen wilt komen kunt u bij ons overnachten, de prijs voor de overnachting is vanaf 30 euro per persoon per nacht.

In de tuin van de boerderij is het heerlijk vertoeven. Vanaf het terras heeft u uitzicht over de weilanden achter de boerderij. Het grasveld achter de boerderij beschikt over een volleybalveld annex voetbalveldje. In een extra ruimte kan worden getafeltennist of tafelvoetbal gespeeld worden. Voor de kinderen zijn er schommels, een glijbaan en een overdekte zandbak aanwezig.

Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee voor u klaar.

De omgeving

Anderen ligt in het karakteristieke stroomdallandschap van de Drentsche Aa. De directe omgeving leent zich voor prachtige fiets- en wandeltochten. Het natuurgebied ‘Het Balloërveld’ ligt ongeveer een kilometer van het dorp. Daarnaast is er op cultureel gebied in de omgeving veel te beleven.