Kamer Stientje

va€ 125,00

De luxueuze gastenkamer ‘Stientje’ van B&B Boerderij De Fryhof bevindt zich op de begane grond en is volledig toegankelijk voor mensen die minder mobiel of rolstoelgebonden zijn. De twee separaat te plaatsen boxspring bedden zorgen ervoor dat u hier heerlijk overnacht. De kamer is voorzien van een comfortabele zithoek met minibar, koffie- en theefaciliteiten, TV, WiFi, kluisje en een volledig aangepaste badkamer met inrijdbare douche, onderrijdbare wastafel, toiletsteunen en een heerlijke watervaldouche waar met gemak twee personen onder kunnen staan.

Faciliteiten: Volledig toegankelijk voor minder mobiele en rolstoelgebonden gasten 2 boxspringbedden, als twin en als single bedden te gebruiken. Watervaldouche, wastafel, toilet en föhn. Comfortabel zitje met goed leeslicht TV met buitenlandse zenders Gratis WiFi Goedgevulde gratis minibar Koffie- en theefaciliteiten gratis op de kamer. Direct gelegen aan de gezamenlijke woonkamer. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om een broodje voor de lunch of picknick mee te nemen. Ruime woonkamer met zithoek, openhaard en grote leestafel. Grote tuin met meerdere zitjes en mogelijkheid tot gebruik van een barbecue. Keukenfaciliteiten bij gebruik van de B&B door een groep. Parkeren is gratis op eigen (afgesloten) terrein Hulp- en geleidehonden zijn toegestaan.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Internet, Koelkast, Televisie, Zithoek, Fohn / Haardroger, Kluisje

Kamer Eefje

va€ 105,00

De sfeervolle gastenkamer ‘Eefje’ van B&B Boerderij De Fryhof is gelegen op de eerste etage van onze Bed & Breakfast. Deze ruime kamer op de voormalige hooizolder boven de vroegere stal beschikt over twee zeer comfortabele boxspring bedden die zowel als twin als single bedden te gebruiken zijn. In deze kamer is een comfortabele zithoek en een badkamer met ligbad, een separate douche en een toilet. Ook hier maken TV, WiFi, minibar, kluisje en koffie- en theefaciliteiten uw verblijf in onze Bed & Breakfast zo aangenaam mogelijk.

Faciliteiten: Comfortabele boxspring bedden, als twin en als single bedden te gebruiken. Ruime badkamer met bad, separate douche, toilet en föhn. Comfortabel zitje met goed leeslicht TV met buitenlandse zenders. Gratis WiFi, goedgevulde gratis minibar Koffie- en theefaciliteiten gratis op de kamer. Prachtig uitzicht over het boerenerf en de polder. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om een broodje voor de lunch of picknick mee te nemen. Ruime woonkamer met zithoek, openhaard en grote leestafel. Grote tuin met meerdere zitjes en mogelijkheid tot gebruik van een barbecue. Keukenfaciliteiten bij gebruik van de B&B door een groep. Parkeren is gratis op eigen (afgesloten) terrein

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Bedlinnen, Douche, Internet, Televisie, Bad, Kinderbed, Kinderstoel, Fohn / Haardroger, Minibar, Kluisje

Kamer Trijntje

va€ 125,00

Ook de ruime gastenkamer ‘Trijntje’ is op de eerste verdieping van onze B&B te vinden. Deze kamer is bijzonder licht door het gebruik van lichtstraten, waardoor u een prachtig en weids uitzicht heeft over het polderlandschap van Noord-Holland. U krijgt het gevoel dat u buiten slaapt in de heerlijke boxspring bedden die los of aan elkaar te plaatsen zijn. Deze kamer in onze B&B Boerderij De Fryhof biedt u naast een prachtig uitzicht en comfortabele bedden ook een heerlijke zithoek met goed leeslicht, een badkamer met ligbad, aparte douche en toilet, TV, kluisje, minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Faciliteiten: Comfortabele Boxspring bedden, als twin en als single bedden te gebruiken. Ruime badkamer met bad, separate douche, toilet en föhn. Lichte kamer met weids uitzicht door gebruik van lichtstraat. Comfortabel zitje met goed leeslicht. TV met buitenlandse zenders Gratis WiFi. Goedgevulde gratis minibar Koffie- en theefaciliteiten gratis op de kamer. Prachtig uitzicht over de polder. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om een broodje voor de lunch of picknick mee te nemen. Ruime woonkamer met zithoek, openhaard en grote leestafel. Grote tuin met meerdere zitjes en mogelijkheid tot gebruik van een barbecue. Keukenfaciliteiten bij gebruik van de B&B door een groep. Parkeren is gratis op eigen (afgesloten) terrein.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Internet, Televisie, Zithoek, Bad, Kinderbed, Fohn / Haardroger, Minibar, Kluisje

Kamer Geertje

va€ 105,00

In onze B&B De Fryhof treft u deze kamer aan op de voormalige hooizolder boven de vroegere stal van onze stolpboerderij. De lichtstraat in de kamer geeft u het gevoel dat u buiten slaapt in een comfortabel boxspring bed dat zowel losstaand als tegen elkaar aan geplaatst kan worden. Naast deze heerlijke bedden is er in de ruime kamer ook een knusse zithoek, een ruime badkamer, met douche met luxe jetstream voor een heerlijke massage, en toilet. Ook in deze kamer ontbreekt het u aan niets, want ook hier treft u een TV, gratis WiFi, een goedgevulde minibar en koffie- en theefaciliteiten voor extra comfort.

Faciliteiten: Comfortabele Boxspring bedden, als twin en als single bedden te gebruiken. Ruime badkamer met bad, separate douche, toilet. en föhn Lichte kamer met weids uitzicht door gebruik van lichtstraat. Comfortabel zitje met goed leeslicht TV met buitenlandse zenders. Gratis WiFi Goedgevulde gratis minibar Koffie- en theefaciliteiten gratis op de kamer. Prachtig uitzicht over de polder. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om een broodje voor de lunch of picknick mee te nemen Ruime woonkamer met zithoek, openhaard en grote leestafel. Grote tuin met meerdere zitjes en mogelijkheid tot gebruik van een barbecue. Keukenfaciliteiten bij gebruik van de B&B door een groep. Parkeren is gratis op eigen (afgesloten) terrein.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Internet, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Kinderstoel, Fohn / Haardroger, Minibar, Kluisje

Kamer Antje

va€ 105,00

Ook gastenkamer ‘Antje’ is op de eerste etage van onze B&B De Fryhof te vinden. Deze ruime kamer, met een lichtstraat die uitzicht geeft over de polder en de grasdijk geeft ook het echte buitengevoel. De boxspring bedden in deze kamer van onze stolpboerderij zijn wederom afzonderlijk van elkaar te plaatsen. De lichte kamer beschikt ook over een lekkere zithoek, een badkamer met ligbad, aparte ruime douche en toilet. De goedgevulde minibar en de koffie- en thee faciliteiten maken een uurtje op de kamer uiterst comfortabel en ook TV en WiFi is beschikbaar op deze kamer.

Faciliteiten: Comfortabele Boxspring bedden, als twin en als single bedden te gebruiken. Ruime badkamer met bad, separate douche, toilet en föhn Lichte kamer met weids uitzicht door gebruik van lichtstraat. Comfortabel zitje met goed leeslicht. TV met buitenlandse zenders. Gratis WiFi Goedgevulde gratis minibar Koffie- en theefaciliteiten gratis op de kamer. Prachtig uitzicht over de polder. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om een broodje voor de lunch of picknick mee te nemen. Ruime woonkamer met zithoek, openhaard en grote leestafel. Grote tuin met meerdere zitjes en mogelijkheid tot gebruik van een barbecue. Keukenfaciliteiten bij gebruik van de B&B door een groep. Parkeren is gratis op eigen (afgesloten) terrein.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Internet, Televisie, Zithoek, Bad, Kinderbed, Kinderstoel, Fohn / Haardroger, Minibar, Kluisje

Bruidsuite Hendrika

va€ 125,00

Niet is zo lekker als ongestoord en in alle rust genieten na een feestelijke bruiloft. De bruidssuite in B&B De Fryhof biedt hiervoor alle gelegenheid. Deze gastenkamer kenmerkt zich door het romantische bed en het mooiste uitzicht van alle kamers op het polderlandschap van Noord-Holland. De lichtstraat in deze kamer is voorzien van een extra brede zitbank om samen van het uitzicht te genieten. De prachtige oude balken, het comfortabele tweepersoonsbed in het vierkant van de voormalige hooizolder van deze stolpboerderij en het gezellige zitje zorgen voor een heerlijk verblijf. In de badkamer vindt u een nostalgisch bad op pootjes, een aparte ruime douche en een toilet. Ontbijt kan bij reservering van deze bruidssuite op verzoek ook in de kamer geserveerd worden.

Faciliteiten: Comfortabel boxspringbed als één bed opgemaakt, geplaatst in het vierkant Ruime badkamer met nostalgisch bad op pootjes, separate douche, toilet en föhn. Lichte kamer met weids uitzicht door gebruik van lichtstraat. Gezellig zitje met goed leeslicht Brede vensterbank om lekker in te zitten TV met buitenlandse zenders. Gratis WiFi Goedgevulde gratis minibar Koffie- en theefaciliteiten gratis op de kamer. Prachtig uitzicht over de Noord-Hollandse polder. Uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om een broodje voor de lunch of picknick mee te nemen. Op verzoek ook ontbijt op bed Ruime woonkamer met zithoek, openhaard en grote leestafel. Grote tuin met meerdere zitjes en mogelijkheid tot gebruik van een barbecue Keukenfaciliteiten bij gebruik van de B&B door een groep. Parkeren is gratis op eigen (afgesloten) terrein.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Internet, Televisie, Zithoek, Bad, Kinderbed, Kinderstoel, Fohn / Haardroger, Minibar, Kluisje