Adres

Kraaiendijk 25
4794 SE Heijningen
Noord-Brabant, Nederland
Tel. overdag: 0168-471146 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0168-471146 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-40178605 Klik voor het telefoonnummer
va€ 54,00

De accommodatie

Onze sfeervolle voormalige boerderij ligt aan de knooppunten fietsroute Brabantse Delta en de LAW (lange afstandwandeling) pad Floris V. De omgeving is rustig, agrarisch en waterrijk.

In de boerderij hebben wij de deel (schuur) omgebouwd tot verblijfsruimte waar ook de maaltijden worden geserveerd.

U overnacht in een knusse comfortabele stalkamer of in een ruime suite voorzien van zitmogelijkheid, schrijftafel en televisie en internetverbinding. De kamers worden centraal verwarmd.
De stalkamers beschikken over een apart toilet en badkamer. De ruimte suite heeft een badkamer en suite. Baddoeken en badjassen zijn aanwezig. Het ontbijt wordt u geserveerd met verse en biologische producten
Op afspraak kunt u bij ons een dagschotel of een driegangen menu gebruiken.

Op ons erf hebben wij een gezellig terras ingericht om uit te rusten en van de omgeving te genieten onder het genot van biologische koffie en theesoorten, vruchtensappen (sangria!) en kleine streekgerechten, bijvoorbeeld soep, gebak, pastei of een salade.

Er is voldoende parkeergelegenheid en stallingsruimte voor fietsen. Bij het vervaardigen van onze dranken en gerechten maken wij zoveel mogelijk gebruik van verse, biologische producten.

Prijzen:
Overnachtingen per kamer inclusief douche en ontbijt
Stalkamers:
1 persoon: € 42 pn
2 personen: € 58 pn

Blauwe suite:
1 persoon: € 66 pn
2 personen: € 77 pn; extra persoon € 17 pn, maximaal 4 personen

Dagschotel 11,00
Driegangen menu 18,50

De omgeving

De Brabantse Delta is waterrijk, heeft een open agrarisch landschap en biedt veel kleinschalige recreatiemogelijkheden, bezienswaardigheden zoals forten en gezellige dorpen.Tijdens uw verblijf informeren wij u graag over de verschillende mooie plekjes en de rijke historie van de streek.
Het pittoreske Willemstad, met de historische gebouwen, pleintjes, restaurantjes en een oude en nieuwe jachthaven is een populaire plaats voor recreanten.

Activiteiten:
Watersport, wandelen, fietsen.
Wij bieden u wandel-, fietskaarten en uit-tips.