Amstelhoeve

va€ 23,50

Onze voormalige koeienstal is een verblijfsaccommodatie met 7 slaapkamers, een keuken, douches, toiletten en een gezellige ruimte met uitzicht op de polder.
De accomodatie bestaat uit 3 4-persoons slaapkamers en 4 2-persoons slaapkamers, waarin totaal maximaal 20 personen kunnen overnachten. De 4 persoonskamers hebben 1 stapelbed en 2 aparte bedden. De 2 persoonskamers hebben elk 2 aparte bedden.
Op de begane grond bevinden zich de 3 4-persoons slaapkamers en op de voormalige hooi-/strozolder bevinden zich de 4 2-persoons slaapkamers met dakkapellen. Op de hooi-/strozolder heeft u een verrassend uitzicht op de polder en de rivier De Amstel.
U kunt bij ons vanaf 14 personen de groepsaccommodatie boeken. WIJ HANTEREN EEN MINIMUM PRIJS VAN € 23,50 PER PERSOON PER NACHT, EXCLUSIEF ONTBIJT. Klik op deze link: http://bit.ly/A4JxCM (of kopieer deze link naar uw browser) dan ziet u een overzicht van onze tarieven.
De accommodatie is niet alleen geschikt voor vriendengroepen, maar ook voor gezinnen en families met opa's, oma's, kinderen en kleinkinderen.

Aan spelmateriaal is bij ons aanwezig en vrij te gebruiken een trampoline, een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, badmintonset, sjoelbak en diverse bordspellen.

 
Soort huis Vakantiehuis
Aantal verblijven 7
Aantal personen 14-20
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies
Faciliteiten: