De Boerderij

Boerderij De Amstelhoeve is gelegen in het Groene Hart en op het drie provinciënpunt in het noordwestelijk gedeelte van de provincie Utrecht, grenzend aan de provinciën Noord-Holland en Zuid-Holland. De boerderij ligt aan de prachtige rivier De Amstel.
De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 26 personen en alleen voor een rustig verblijf met vooral families met kinderen. En tevens vriendengroepen vanaf de leeftijd van 30 jaar. Feesten, evenementen, studentenbijeenkomsten, stilteweekenden en retraites zijn bij ons niet mogelijk.

De accommodatie heeft o.a. 7 slaapkamers. Dit zijn 3 4-persoons kamers en 4 2-persoons kamers, waarin dus totaal 20 personen kunnen overnachten. De 4-persoonskamers hebben 1 stapelbed en 2 aparte bedden. De 2-persoonskamers hebben elk 2 losse bedden. De prijs voor deze accommodatie is 1.029,00.
Bijkomende kosten zijn de schoonmaakkosten van Euro 125,00 en de toeristenbelasting van Euro 3,00 per persoon per nacht.
In een aansluitende kleinere accommodatie zijn 3 extra 2-persoonskamers op een bovenverdieping en een extra douche- en toiletgelegenheid op de begane grond . De grote en kleine accommodatie hebben tezamen 10 slaapkamers en 26 bedden. De prijs voor de accommodatie met 10 slaapkamers is Euro 1.249,00 en de schoonmaakkosten zijn Euro 175,00.


Vakantie verblijven

Groepsaccommodatie Amstelhoeve

Onze voormalige koeienstal is een verblijfsaccommodatie met 10 slaapkamers, een keuken, douches, toiletten en een gezellige ruimte met uitzicht op de polder. He

  • Bedlinnen
  • Dart
  • Douche
  • + 18 andere faciliteiten
Vanaf €899 /nacht Meer info

De Omgeving


Ruigekade 24, De Hoef, Nederland