Adres

Zuiderlingedijk 33
Heukelum
Gelderland, Nederland
Tel. overdag: 0183-564505 Klik voor het telefoonnummer
Tel. 's avonds: 0183-564505 Klik voor het telefoonnummer
Tel. mobiel: 06-46612853 Klik voor het telefoonnummer
va€ 78,00

De accommodatie

GASTENVERBLIJF
Het voorhuis met eigen entree is ingericht voor Bed and Breakfast, met een woon/eetkamer voor de gasten voorzien van televisie, dvd-speler en een geluidsinstallatie. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken met oven, magnetron, luxe Jura koffiemachine, waterkoker en afwasautomaat. Alles vrij te gebruiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee gastenkamers met gemeenschappelijke badkamer en toilet alleen voor de gasten. De kamers hebben ieder de beschikking over een zitje, twee eenpersoonsbedden (met verstelbaar hoofdeinde), voldoende linnengoed en badjassen. Er is een kinderbedje aanwezig. Daarnaast vindt U op iedere kamer een televisie, dvd-speler en wekkerradio. In het hele huis is draadloos internet te ontvangen. Tevens is er een extra kamer die alleen in combinatie met de andere kamers wordt verhuurd.

Het uitgebreide ontbijt biedt, met brood en krentenbrood uit eigen keuken, naast diverse andere heerlijkheden de mogelijkheid zonder meerprijs een lunchpakket klaar te maken. Voor het huis op de dijk is een terras met uitzicht over de Spijkse Waard en Linge,s`avonds op de ondergaande zon.

De tuin is in alle seizoenen mooi om doorheen te wandelen en even van de rust te genieten. Daar is ook een afsluitbare fietsenstalling. Naast de ingang van de B&B is voldoende parkeerruimte voor uw auto.Neem voor meer informatie gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groet,
Kees Doorenbosch

De omgeving

OMGEVING
De omgeving is hier prachtig. Het samenkomen van de twee Nationale Landschappen het Rivierengebied en de Nieuwe Hollandse Waterlinie biedt een unieke beleving van de natuur. De romantiek van de Linge, het stoere van Waal en Merwede, de herinnering aan het verleden met de oude forten van de Waterlinie, de pracht van de vele fruitbomen zorgt ervoor dat het hier heerlijk wandelen en fietsen is. Het huis ligt op de route van enkele langeafstand fiets- en wandelpaden.

Voor de fietsers zijn dat: LF 7 (oeverlandroute), LF 9 (NAP-route), LF 12 (Maas- en Vestingroute) en LF 17 (Rijndeltaroute). Om te wandelen LAW 6 (Lingepad/Oeverloperpad) en TP 2 (Waterliniepad). Ook in de directe omgeving zijn er allerlei mooie wandel- en fietsroutes. Informatie hierover is aanwezig.

In de Linge kunt U kanoën of bij warm weer heerlijk zwemmen. Het Lingebos met pannenkoekenhuis, camping en recreatieplas bevindt zich op loopafstand. Ook is het daar prachtig wandelen.
Historische stadjes in de nabijheid zijn Heukelum, knus gelegen aan de Linge, Gorinchem, met prachtige oude stadswallen en een gezellige binnenstad, en Leerdam, bekend van zijn glasblazerij en glasmuseum. Ook voor kinderen is er genoeg om het verblijf aangenaam te maken: een kleine dierentuin, demonstraties glasblazen en niet te vergeten Slot Loevestein, bereikbaar met een pontje vanuit Gorinchem.
In Gorinchem en Leerdam zijn vele restaurants, voor ieder wat wils. Voor een eenvoudige maar smakelijke maaltijd kunt u vlakbij terecht in de Lindehof in Spijk of het pannenkoekenrestaurant bij het Lingebos.