De accommodatie

Familie Schimmel heet U welkom in hun twee vakantiewoningen voor 5 en 7 personen. Rust ruimte en Brabantse gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons melkveebedrijf grenst aan het 600 ha natuurgebied De Tongelaar met tal van fiets- en wandelroutes.

Voor kinderen is boerderij beleving zeker een hele ervaring, zeker als er tijdens uw...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (22):

Beoordeling plaatsen

fam.Claassen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Gastvrije ontvangst in een mooi,praktisch en schoon huisje.Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.Voldoende (speel) ruimte buiten voor groot en klein en de mogelijkheid om kennis met het boerenleven te maken.

fam.Aardenburg

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Erg leuke vakantiewoning in mooie omgeving.De eigenaren zijn heel gastvrij. niets is hen teveel.Voor kinderen is er veel te doen: mogen meehelpen met voeren van de kalfjes, mee op de tractor en hebben een eigen speelterrein. Ook in de omgeving is er genoeg te beleven voor jong en oud!

Jola van den Broek

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
erg mooi en vooral schoon huis. waarin je van alle gemakken voorzien bent. mooie landelijke omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden. het is voor de kinderen erg leuk om te ervaren hoe het leven er op de boerderij uit ziet. Aloys en Marie-José willen dan ook graag alles vertellen en uitleggen over hun leven en passie op de boerderij.

Kirsten

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij kijken terug op een heerlijke vakantie bij de Rust-hoeve. Met een baby, een peuter en een kind in de basisschoolleeftijd was dit een schot in de roos en was er voor ieder wat wils.
Eigenlijk kon (bijna) alles, maar niets moest.
Onze oudste kon zich heerlijk uit leven op het boerenbedrijf. Met de boer op pad in de tractor, koeien voeren, koeien halen, geboorte van een kalfje, rijden op de skelter of op de step, spelen in de speelweide op de trampoline en lekker voetballen.
Onze peuter heeft zich, naast het kennis maken met het boerenleven, prima vermaakt in de tuin met het buitenspeelgoed. Doordat het goed afgezet was met een hek hoefde we ons geen zorgen te maken dat hij kwijt zou lopen. Een hele geruststelling.
Tijdens een warme dag werd er voor hem een heerlijk zwembadje buiten gezet (met verwarmd water!) en ’s avonds was het buikschuiven voor de wat oudere kinderen.
Voor de jongste was in het keurig verzorgde huisje een box en een babybedje beschikbaar. Door de horren viel het met de vliegen mee.
Ook wij als ouders hebben ons prima vermaakt en weer wat bij geleerd over het leven op de boerderij. Meekijken bij het melken enzovoort. In het huisje zijn ook diverse spelletjes en een grote stapel met tijdschriften. Erg prettig voor in de avonduren.
In het huisje liggen verschillende mappen met informatie over de omgeving. Attractieparken, speeltuinen, fiets-en wandelroutes. Heel praktisch.
Kortom: Voor een gezin met jonge kinderen zeker een aanrader! Fijn en schoon huisje en vriendelijke eigenaren.

Familie van Haaster

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Voor de 2e keer zijn we op vakantie geweest in de Rust-hoeve en wat hebben we weer genoten (2 weken)!
Onze meiden van 4 en 6 jaar vonden het heerlijk om te helpen op de boerderij, vooral de kalfjes melk geven! Maar ook met de tractor de grote koeien voeren, de koeien opjagen, bij het melken kijken en ga zo maar door. Je ziet dat de boer, Aloys er zelf ook echt van geniet en ze er bij betrekt. Het huisje is super schoon en van alle gemakken voorzien, spelletjes in het huis, boeken, mappen met dingen in de omgeving. Ook is er in de tuin heel veel buitenspeelgoed waar de kinderen naar hartenlust mee kunnen spelen. Heerlijk dat de hele tuin omheind is. Verderop op het erf een super veld waar een grote trampoline is, schommels, glijbaan voeltbalgoals enz enz. In de omgeving is genoeg te doen.
Voor ons als ouders was het ook echt genieten hier mede dankzij de goede zorgen van Aloys en Marie Jose.

marianne vanderper

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
wij waren voor de tweede keer te gast op de rust -hoeve bij Marie-José & Alois, het was een super leuke vakantie, voor het eerst met dochter, schoonzoon en de twee kleinkinderen van 3 maand en 3jaar, onze klein zoon heeft zich erg geamuseerd met de kalfjes, de hond en op het speelpleintje op de trampoline, schommel en voetballen, dankzij de suggesties van de fantastische gastvrouw gingen we een dagje naar 't pretpark billybird precies op maat voor jonge kinderen. ook vonden we het vakantiehuisje heel netjes, goede beden, ruime badkamer en een gezellige woonkamer, kortom we hadden een super vakantie in een super verblijf, en komen er zeker nog terug.

fam van Tol

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Voor de tweede maal waren wij te gast op de Rust-Hoeve, en wat was het weer super leuk! ALoys en Marie Jose delen heel graag de liefde voor het boerenbedrijf met je. Het is heerlijk om op deze plek gewoon rond te lopen en mee te helpen. De kinderen mogen met Aloys mee op de tractor en helpen de kalfjes voeren. Ze hebben heerlijk gespeeld in de speeltuin die afgeschermd ligt op het terrein. Ze konden heerlijk spelen met de skelter, op de trampoline en in het hooi. Doordat er maar twee appartementen zijn hebben Aloys en Marie Jose de tijd voor je en kun je lekker veel meehelpen bij de koeien en kalfjes.

Familie Oomens

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Wat een ontzettend leuke vakantie hebben we gehad in Mill! Voor onze oudste 2 kinderen (4 en 2 jaar) was er veel te beleven: leuk speelgoed voor binnen en buiten, een fijne omheinde tuin en speelveld en natuurlijk alle leuke en leerzame dingen van de boerderij. Aloys en Marie-Jose zijn enthousiast om ons allemaal te laten kennismaken met het boerderijleven. Ze leggen alles uit en laten het ook heel graag zien: mee werken op de tractor en loader, kalfjes geboren zien worden en later drinken geven, koeien melken, hertjes voeren etc. Super leuk voor de kinderen (en voor ons). Aloys en Marie Jose hebben zelfs ons oudste zoontje leren fietsen. Als je dit allemaal niet wilt, dan is dat ook prima. Er wordt je niets opgedrongen. Doordat er alle ruimte in en om het huisje is, konden we onze baby van 5 maanden lekker in haar bedje laten slapen en ondertussen op het erf met de andere 2 leuke dingen doen. Ook erg fijn: het is een heel schoon, praktisch en ruim huisje. Klant tevredenheid staat duidelijk hoog in het vaandel. Ook de omgeving is erg mooi en er valt van alles te beleven. Er is veel informatie aanwezig. Wij hebben ons echter in dit weekje lekker rondom de boerderij vermaakt en zijn lekker uitgerust.

A. Blontrock

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
We genoten van een mooie vakantieweek in Mill bij Marie-José en Aloys. Alle comfort voor groot en klein, een schat aan speelgoed in het tuinhuisje en vooral twee mensen die enthousiast, maar niet opdringerig, het boerderijleven laten mee-beleven!

Stiene Moons

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij hadden alleen maar positieve ervaringen bij Marie-Jose en Aloys. Onze kindjes (4 en 2) hebben elke dag genoten wanneer ze hun ogen konden uitkijken bij het melken, de koeien en de hertjes met de hand konden voeren, poesjes konden knuffelen, dollen met hond Pasha, met de tractor meerijden en konden helpen met de kalfjes eten te geven... Marie-Jose en Aloys zijn super vriendelijke mensen, altijd paraat en behulpzaam. De boerderij is heel kindvriendelijk (speeltuigen en speelgoed voorradig), de huisjes hebben alle comfort die je nodig hebt. Wij zijn met de fiets met de fietskar naar daar gereden en hadden niet veel nodig. Wij komen zeker terug!

Edwin en Mieke

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij zijn 2 weken op de Rust-Hoeve op vakantie geweest, ontzettend genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van Aloys en Marie-José. Bij aankomst werden we al verrast op een kraakhelder vakantiehuisje en wat lekkers bij de koffie. Ook aan de kinderen was gedacht. Ze konden heerlijk spelen in het hooi of in het speeltuintje. Superveel speelmateriaal in het schuurtje waar we gewoon gebruik van konden maken, net als de fietsen en de BBQ. Ook hebben we veel geleerd van het boerenleven waar we volop aan mochten meedoen. Het voeren van de kalfjes en hertjes was een dagelijks terugkerend ritueel waar al onze kinderen graag aan meewerkten!

Jeroen & Annemarie

1 punt 1 punt 1 punt 0 punten 0 punten
Een heerlijke week gehad. Vooral het buitenspeelgoed voor de kinderen was fantastisch! En natuurlijk het meekijken op de boerderij! Erg vriendelijke eigenaren!

Familie Ebert

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
Afgelopen weekeind hebben wij een heerlijk verblijf gehad op Rust Hoeve. Wij zijn ontvangen met wat lekkers voor bij de koffie en na een kleine uitleg kon het weekeinde beginnen. De kleine van 3 had de tijd van zijn leven doordat hij mee mocht boeren op de trekker en kon helpen met het voeren van de koeien.
Aloys en Marie-José zijn super gastvrij en zorgen voor een onvergetelijk verblijf door in alle rust uitleg te geven over het runnen van een boerderij. Meekijken en uitleg bij het melken is al een ervaring op zich. Wij hadden nog het geluk dat er net en kalf geboren was toen wij aankwamen en verder zijn de reeën ook tam en eten zo uit je hand. Kortom voor dieren vrienden en buitenliefhebbers echt een aanrader
Wij zullen zeker nog een keer terugkomen

Fam. Montsma

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Fantastische vakantie gehad! Prima vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Superveel buitenspeelgoed voor de kinderen, maar het mee mogen doen in het boerenleven was voor ons en onze kinderen toch wel het allermooiste. Voor wie van het boerenleven houdt is dit de best denkbare plek. Voor wie daar niet zo veel mee heeft is het ook een prachtige plek, een warm nest in een prachtige (fiets-)omgeving. Wat deze plek écht tot iets bijzonders maakt zijn Aloys en Marie-José zelf, zelden (of eigenlijk nog nooit) zoveel gastvrijheid en passie meegemaakt als hier.

Fam. Oosterom

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Een vakantie op deze boerderij vonden onze kinderen en wij als ouders een ware belevenis. Prachtig om zoveel van het boerenleven mee te maken: kalfje werd geboren, dieren voeren, op de trekker en kijken bij het melken. Op het terrein was er genoeg te doen: veel buitenspeelgoed, een speeltuin en natuurlijk de dieren bekijken en aaien. De boer en boerin waren erg hartelijk en zij hadden alle geduld om de vele vragen van onze kinderen te beantwoorden. Kortom: zeer geslaagde accomodatie.

Fam. Hoenderdos

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
We hebben genoten van midweekje vakantie op de Rust-hoeve. De kids reden de hele dag rond op een eigen tractor en genoten ervan de kalfjes eten te geven en de boer te helpen. Het huis is heerlijk ruim en voorzien van veel gemak.

Fam van Dijk

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Dit was heerlijk genieten van de vrijheid en de rust, gezellige mensen, een heel schoon en van alle gemakken voorzien huis, de tuin, een schuurtje vol speelgoed,tractors, steppen enz.en daarbij nog een speelveld met trampoline, klimrek,schommel, glijbaan enz.
Als je dan ook nog als kind mee mag helpen om de kalfjes te voeren en op zo'n grote tractor mee dan wordt het een onvergetelijk weekend.

Fam. de Hoon

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad op de Rust-hoeve. Aloys en Marie-José zijn zeer gastvrij en onze dochter kon geen genoeg krijgen van het melken, kalfjes en koeien eten geven en als topper een ritje op de tractor. Ook in de omgeving is het mooi fietsen en wandelen. Een aanrader!!

Suzanne

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Erg leuk huisje voor een weekendje weg. Alles zat er netjes uit en de boerderij is een hele leuke omgeving. Zeer gastvrij ontvangen. Een aanrader!

Tineke

1 punt 1 punt 0 punten 0 punten 0 punten
Wat hebben wij hier een fijne tijd gehad in de vakantie. Het huisje super schoon en netjes!!
Heel gastvrij onthaal! Eigenaars zijn (kind) vriendelijk en meedenkend. Prachtige rustige omgeving.Ook veel leuke uitjes om met de Kids te doen. Kort bij Duitsland waar ook een gave speeltuin is.
Kortom een dikke 10 en de moeite waard om hier je vakantie te vieren!!!

Fam Jansen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
wat was het heerlijk om een weekje op de Rust-Hoeve te mogen zijn. De kinderen hebben het onwijs naar hun zin gehad en hebben ontzettend veel lol gehad met Aloys en Marie-Jose!! er is genoeg te doen, de omgeving is ontzettend mooi en de kinderen vonden het geweldig om met de boer op te tractor mee te rijden, kalfjes voeren, de hertjes te voeren enz .
een echte aanraden. onze week was eigenlijk te kort.

Fam Plansoen

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Gastvrij onthaal, heel net en schoon huis, heerlijke speelruimte voor de kids en ook het voeren van alle dieren was prachtig! Voor herhaling vatbaar!

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)