Groepsaccommodatie de Schop

va€ 1 360,00

Wilt u een nacht, weekend of midweek doorbrengen in de Brabantse Kempen? En gaat uw voorkeur uit naar een sfeervolle groepsaccommodatie tot 40 personen, die zowel binnen als buiten van alle gemakken voorzien is? De Schop is een karakteristieke accommodatie die standaard groot genoeg is voor groepen tot 40 personen. Door de ruimte, het comfort en de privacy is deze accommodatie op maat gesneden voor particulieren, bedrijven, scholen én verenigingen. U bivakkeert op een steenworp afstand van een aantrekkelijke omgeving met weilanden en bossen. Bent u al overtuigd? Misschien trekt het u over de streep dat De Schop 5 keer genomineerd is voor groepsaccommodatie van het jaar.

De Schop biedt als groepsaccommodatie plek aan groepen standaard tot 40 personen. Deze sfeervolle groepsaccommodatie beschikt over 6 aparte slaapkamers (3 x 8, 1 x 2 en 2 x 7 persoons) en 7 douches en toiletten. De inrichting is Bourgondisch te noemen. Geniet bijvoorbeeld ’s avonds in de zitkamer van een knapperend haardvuurtje als u een pilsje of een wijntje drinkt. Lees een boek of magazine op het overdekte terras. Of speel een partijtje badminton in de riante, omheinde tuin. Is 40 slaapplekken niet toereikend? Dan biedt de avontuurlijke Pipowagen voor 6 extra slaapplekken uitkomst. Ook gasten met een lichamelijke beperking zijn van harte welkom. Speciaal voor deze doelgroep hebben we De Schop uitgerust met één aangepaste badkamer.

Als u verblijft in De Schop, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-40
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven

Groepsaccommodatie de Hoeve

va€ 1 400,00

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie tot 24 personen in de Brabantse Kempen? Voor een overnachting, weekend of midweek? De Hoeve op Landgoed de Biestheuvel is een perfecte accommodatie voor zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen. Met De Hoeve kiest u voor een karakteristieke woonboerderij die volledig gerestaureerd is. Met deze sfeervolle accommodatie krijgt u zowel binnen als buiten de beschikking over veel ruimte, comfort en privacy. Het weidse uitzicht van weilanden en bossen maken uw verblijf in het buitengebied compleet. Twijfelt u nog? Wellicht dat 5 nominaties voor groepsaccommodatie van het jaar uw laatste restje twijfel wegnemen.

De Hoeve is als groepsaccommodatie afgestemd op groepen tot 24 personen. De inrichting is van onder tot boven zeer sfeervol. De openhaard in de zitkamer geeft extra cachet aan deze uitstraling. De ruime tuinkamer met openslaande deuren is tevens de entree naar het terras en de grote tuin met omheining. Hier staan een speeltoestel en een tafeltennistafel voor de kinderen. Op de benedenverdieping bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2) met aangrenzende badkamers. Voor zowel de dames als heren zijn er aparte toiletten. Is 24 slaapplekken niet voldoende? Dan biedt de avontuurlijke Pipowagen voor 6 extra slaapplekken uitkomst. Dankzij de aangepaste voorzieningen is De Hoeve ook voor gasten met een lichamelijke beperking een ideale groepsaccommodatie.

Als u verblijft in de Hoeve, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-24
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie de Schuurherd

va€ 1 400,00

Zoekt u een op maat gesneden groepsaccommodatie tot 24 personen, voor een overnachting, weekend of midweek? De Schuurherd is gevestigd in een karakteristieke, volledig gerestaureerde woonboerderij op Landgoed de Biestheuvel. Met deze accommodatie slaat u 3 vliegen in één klap. Binnen is deze toplocatie – van keukenapparatuur tot sanitair – van alle gemakken voorzien. En buiten is uw privacy gewaarborgd dankzij een grote omheinde tuin. Bovendien geniet u hier van de rust, ruimte en schoonheid van het Brabantse landschap. De Schuurherd is al 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. We zijn er trots op dat zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen graag gebruikmaken van deze sfeervolle groepsaccommodatie.

Als groepsaccommodatie is De Schuurherd geschikt voor groepen tot 24 personen. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een openhaard. Via de ruime, lichte tuinkamer met openslaande deuren hebt u toegang tot het terras en de grote, omheinde tuin waar een speeltoestel en tafeltennistafel staan. In de slaapvleugel bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2 persoons) met aangrenzende badkamers. Hier kunt u ook gebruikmaken van aparte toiletten voor dames en heren. De Schuurherd is zo ingericht dat ook gasten met een lichamelijke beperking zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.

Als u verblijft in de Schuurherd, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-26
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie Bakhuis

va€ 940,00

Organiseert u binnenkort een groepsuitje voor een kleine groep van maximaal 15 personen? En verblijft u graag een nacht, weekend of midweek in een sfeervolle groepsaccommodatie voor 15 personen in de regio Eindhoven – Tilburg? Met Het Bakhuis kiest u niet alleen voor ruimte, comfort, privacy en gastvrijheid. U krijgt ook een prachtige, natuurlijke omgeving met weilanden en bossen als buurman. Het Bakhuis is recent gemoderniseerd in een bourgondische sfeer. Zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen ervaren het leven als goed in het Brabantse land. Het Bakhuis is 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. Hopelijk spreekt die nominatie zo tot de verbeelding dat u Het Bakhuis boekt als de groepsaccommodatie voor uw feest, bijeenkomst of weekend.

Landgoed de Biestheuvel schrijft comfort en gastvrijheid met hoofdletters. Het Bakhuis past als groepsaccommodatie uitstekend in deze filosofie. Na de grondige verbouwing is een sfeervolle accommodatie ontstaan. Het Bakhuis is van keuken tot badkamer van alle gemakken voorzien. Voor koude voeten hoeft u niet bang te zijn. Niet alleen beschikt de zitkamer over een sfeervolle open haard. Ook is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. Buiten op het privé terras of in de riante, omheinde tuin kunt u van volop genieten van uw privacy. Speciaal voor de kinderen staan er een speeltoestel en een tafeltennistafel in de tuin. Het Bakhuis beschikt over 8 aparte slaapkamers (7 x 2 en 1 x 1) met privé badkamer. 4 van deze badkamers zijn aangepast voor gasten met een lichamelijke beperking.

Als u verblijft in het Bakhuis, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 6-15
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie de Hooiberg

va€ 1 740,00

Zoekt u een sfeervolle groepsaccommodatie voor 36 personen die zowel binnen als buiten van alle gemakken voorzien is? En hebt u daarbij een sterke voorkeur voor de Brabantse Kempen? Met De Hooiberg kiest u een op maat gesneden locatie voor een nacht, weekend of midweek. Deze karakteristieke groepsaccommodatie heeft een landelijke, Bourgondische sfeer. Zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen boeken De Hooiberg al jarenlang vanwege de ruimte, het comfort, de privacy en natuurlijk de gastvrijheid. Houdt u van de natuur? Dan geniet u ongetwijfeld van het weidse uitzicht op de nabijgelegen weilanden en bossen. Niet voor niets is De Hooiberg al 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar.

De Hooiberg is groot genoeg om groepen van 36 personen te herbergen. Deze sfeervolle groepsaccommodatie bevat 12 aparte slaapkamers (6 x 4 en 6 x 2 persoons) met eigen sanitair. De Bourgondisch inrichting nodigt uit om ’s avonds bij een knapperend haardvuurtje het glas te heffen. Het overdekte terras is een ideale plek om rustig een roman of krant te lezen. En in de riante tuin met omheining kunt u rennen, spelen en ravotten naar hartenlust. De Hooiberg is speciaal uitgerust met aangepaste voorzieningen. We vinden het belangrijk dat ook gasten met een lichamelijke beperking zich van harte welkom voelen.

Als u verblijft in de Hooiberg, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-36
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie het Koetshuis

va€ 940,00

Staat er binnenkort een groepsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend op het programma? En zoekt u een sfeervolle groepsaccommodatie in de regio Eindhoven – Tilburg? Het Koetshuis combineert ruimte, comfort, privacy en gastvrijheid met de prachtige, natuurlijke omgeving van de Brabantse Kempen. Het volledig verbouwde Koetshuis heeft alles in huis als u één nacht, een weekend of midweek relaxed wilt overnachten. Zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen zijn onder de indruk van de ligging en de faciliteiten. We zijn er dan ook trots op dat Het Koetshuis al 5 keer is genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. Twijfel dus niet langer en boek deze karakteristieke groepsaccommodatie voor uw feest, bijeenkomst of weekend.

Landgoed de Biestheuvel maakt elke dag werk van gastvrijheid. Het Koetshuis sluit als groepsaccommodatie naadloos aan op deze filosofie. De tijd en energie die we in de verbouwing hebben gestoken, heeft zijn vruchten afgeworpen. Van keuken tot badkamer is Het Koetshuis afgestemd op de wensen van deze tijd. Dankzij de vloerverwarming en de sfeervolle open haard zit u er warmpjes en comfortabel bij. Buiten in de riante, omheinde tuin én op het privé terras geniet u volop van de rust, de natuur en uw privacy. Ook kinderen komen aan hun trekken. Voor hen staan er een speeltoestel en een pingpongtafel in de tuin. Het Koetshuis is met 8 slaapkamers (7 x 2 en 1×1) met privé badkamer ingericht voor maximaal 15 personen. 4 van deze badkamers hebben speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking.

Als u verblijft in het Koetshuis, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 5-15
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie de Schaapskooi

va€ 2 020,00

Gaat u binnenkort met een groep van ongeveer 40 personen op pad? En zoekt u behalve genoeg ruimte ook een groepsaccommodatie in Brabant, die voldoende comfort en privacy biedt. De Schaapskooi heet u graag welkom in de Brabantse Kempen voor een nacht, weekend of midweek. U verblijft als groep in een karakteristieke groepsaccommodatie in Brabant, in een landelijke, Bourgondische sfeer. De Schaapskooi is 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. Die bekroning spreekt bij zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen tot de verbeelding. Al jaren boeken zij hun groepsweekend in de regio Eindhoven – Tilburg bij Landgoed de Biestheuvel.

De Schaapskooi is ingericht voor groepen tot 43 personen. Als u uw oog laat vallen op deze comfortabele groepsaccommodatie, dan krijgt u de beschikking over 13 aparte slaapkamers (3 x 2, 3 x 3 en 7 x 4 persoons) met eigen sanitair. U hoeft niet bang te zijn dat u het koud krijgt: de entree beschikt over een sfeervolle open haard en uw vakantiehuis is voorzien van vloerverwarming. Ook buiten is het goed toeven: de riante tuin met omheining geeft volop privacy en de kinderen kunnen zich prima vermaken met het speeltoestel en de tafeltennistafel. Bestaat uw groep uit ongeveer 50 personen? Dan breidt u het aantal slaapplekken eenvoudig met 6 extra slaapplekken uit door voor de unieke Pipowagen te kiezen. Dankzij de aangepaste voorzieningen voelen gasten met een lichamelijke beperking zich helemaal thuis in De Schaapskooi.

Als u verblijft in de Schaapskooi, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-43
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie het Achterhuis

va€ 1 240,00

Een sfeervolle, goed geoutilleerde groepsaccommodatie is het fundament onder uw familieuitje, teamdag of vriendenweekend. Op die basis bouwt u verder aan een geslaagd feest of evenement voor uw vrienden, familieleden en collega’s. Bent u op zoek naar zo’n accommodatie in de regio Eindhoven – Tilburg? Laat dan uw oog eens vallen op Het Achterhuis. Deze karakteristieke groepsaccommodatie is gelegen in het groen van de Brabantse Kempen. Ervaar de meerwaarde van ruimte, rust en privacy in een Bourgondische sfeer. En ontdek zelf waarom Het Achterhuis al 5 keer is genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. Kortom: uw overnachting, weekend of midweek is op Landgoed de Biestheuvel in goede handen.

Gastvrijheid en comfort zijn 2 belangrijke ingrediënten als u op Landgoed de Biestheuvel verblijft. Het Achterhuis is daarop geen uitzondering. Deze karakteristieke groepsaccommodatie is van begane grond tot bovenverdieping van alle gemakken voorzien. Ontspan voor de gashaard met een goed boek en een glaasje wijn of speel een potje mens-erger-je-niet in de zitkamer. Ook buiten bent u helemaal in uw element. De riante, omheinde tuin waarborgt uw privacy en het privé terras nodigt uit om enkele uurtje te ontspannen in de buitenlucht. De kinderen kunnen zich uitleven op het gras, in het speeltoestel of met de pingpongtafel. Op de eerste verdieping van Het Achterhuis zijn 8 aparte slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4). U kunt de capaciteit van 24 personen op 2 manieren uitbreiden? Onze speciale pipowagen biedt met 4 stapelbedden plaats aan 8 personen. En met de combinatie van Het Achterhuis en Het Voorhuis verdubbelt u het aantal slaapplekken

Als u verblijft in het Achterhuis, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-24
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis

Groepsaccommodatie het Voorhuis

va€ 1 240,00

Gastvrijheid en comfort zijn 2 belangrijke pijlers onder Landgoed de Biestheuvel. Ze vormen ook het fundament onder Het Voorhuis. Van boven tot onder is deze groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken om u een comfortabel verblijf te geven. Denk bijvoorbeeld aan een gashaard, de privé bar met tapinstallatie en koeling of de buffetmogelijkheden. Ook buiten komt u helemaal aan uw trekken: de riante, omheinde tuin én privé terras garanderen rust, ruimte en privacy. Met een speeltoestel en een pingpongtafel in de tuin is ook aan de kinderen gedacht. Het Voorhuis heeft 8 gescheiden slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4) op de eerste verdieping. Wilt u de capaciteit van 24 personen uitbreiden? Graag zetten we een pipowagen met 4 stapelbedden nabij de accommodatie. Of verdubbel de capaciteit door Het Voorhuis en Het Achterhuis aan elkaar te koppelen.

Als u verblijft in het Voorhuis, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen tijd hiervoor? Kies dan voor het gemak van de maaltijdservice. Meldt u aan voor deze extra service en verzeker uw groep van een prima catering voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook met de levering van drank staan we graag voor u klaar. Vanzelfsprekend kunt u als groep ook een plekje reserveren voor de lunch of het diner in ons sfeervolle restaurant. Onze keukenbrigade geniet ervan om voor uw gezelschap een maaltijd te bereiden.

 
Soort huis Groepsverblijf
Aantal verblijven 1
Aantal personen 12-24
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Ja
Verzorging Logies, Halfpension, Volpension, Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Douche, Eettafel, Fornuis, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Zithoek, Kinderbed, Telefoon, Open Haard, Terras, Vaatwasser, Oven, Tafeltennis