De accommodatie

Zoekt u een rustige en landelijke overnachting op het Groningse Hogeland? Dan kunt u prima bij ons terecht. Net even buiten het dorpje Uithuizermeeden ligt onze boerderij anno 1855 tussen de akkervelden & fietspaden.

OMGEVING
Van hieruit kunt allerlei mooie plekjes in de omgeving te gaan bezoeken. Op ongeveer 7 kilometer afstand is de...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (4):

Beoordeling plaatsen

van Trigt, Denekamp

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij hebben 2 dagen vertoefd in het prachtige tuinhuisje de Jasmijn! wat een smaakvol ingericht huisje. De bedden slapen goed en het boerenontbijt was heerlijk! de eitjes van eigen kippen waren echt heel lekker. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen en ondanks het regenachtige weer hebben we toch genoten van de mooie tuin. We komen zeker nog eens weer.

Bod en de kids

1 punt 1 punt 0 punten 0 punten 0 punten
wat een fantasties weekend gehad bij fam. scholten. in het tuinhuisje gelogeerd. van alle gemakken voor zien. bed, keuken en douche. buiten een mooi zitje met een picknicktafel. staat in een hele mooie tuin. ontbijten bij de fam. is zeer goed. een super aanrader! in de omgeving kan je mooi fietsen.

Priscilla Kruize

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
in het weekend van zaterdag 23 juni op zondag 24 juni hebben we een fijn weekend gehad met man en onze twee kindjes op de boerderij. Wij hebben heerlijk geslapen in de ruime rozen kamer en de kinderen op het stapel bed in de kamer naast ons. het ontbijt was super! en de douche heerlijk. Alles is aanwezig, en de kamers zijn netjes schoon en zien er heel gezellig en verzorgd uit. Tot gauw,we komen graag weer eens logeren. fam Kruize.
Top locatie!

Willy Roebe

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Vorig jaar zijn we hier ook al een heerlijk weekend geweest, en afgelopen week hebben we heerlijk genoten bij Paul & Linda op de boerderij. Het Tuinhuis is een heerlijke plek om tot rust te komen en we zijn net als vorig jaar weer zeer gastvrij ontvangen. Het ontbijt met lamkuma jam, verse eitjes en aardbeien waa om te smullen. We hebben de afgelopen week heerlijk gefietst en vele mooie oude kerkjes bekeken. Tot volgend jaar!

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)