De accommodatie

Overnachten in het romantische koetshuis van de oude backerij gelegen in de regio Hoorn-Amsterdam. Fietsen, wandelen en genieten van de prachtige poldernatuur zoals de Beemster of picknicken langs het Markermeer. Andere plaatsen die beslist de moeite waard zijn om te bezoeken zijn natuurlijk Alkmaar, Hoorn , Enkhuizen en Amsterdam. De...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (2):

Beoordeling plaatsen

mario

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Een heerlijke ruime B&B met een superontbijt met producten uit de Beemster. Heerlijke bedden en lekker rustig. Ligging is perfect als je naar Hoorn, Edam, Alkmaar en Amsterdam wil. Ook een eigen koelkkastje en mooie flatscreen maken het helemaal af. Wij komen zeker terug.

Gr mario

Nico en Betty

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Super B&B. Eigen stekkie met privacy en toch het warme gevoel wat je hebt als je bijvoorbeeld bij vrienden gaat logeren. Zo is de toon gelijk al met het mailen en appen; gezellig en een welkom gevoel. Ligging is een perfecte basis om vele uitstapjes te maken naar omliggende plaatsen waar gastvrouw en -heer je van alles over kunnen vertellen. Ontbijt was helemaal geweldig; pure verwennerij. Een fijne tuin en gezellige katten en kippen. Kortom; helemaal top. Ga zo door en je ziet ons zeker terug.

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)