De accommodatie

Bent u op zoek naar rust en ruimte? U bent van harte welkom in onze landelijk gelegen boerderijwoning in de Hof van Twente.

"De Ooievaar" is gelegen ten noord-westen van het dorp Markelo. Op een kleine afstand van natuurreservaten de Borkeld, Elsenerveld en de Sallandse Heuvelrug. Veel fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Er liggen...

Meer over de accommodatie.

Verblijven

Beoordelingen (6):

Beoordeling plaatsen

e Blankenspoor

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Heerlijke locatie om tot rust te komen.
De omgeving is prachtig. Het huisje is meer dan compleet ingericht en de bedden slapen heerlijk.
En Gerda en Gerrit zijn zeer gastvrij en zeer behulpzaam.
Wij hebben nu denk ik voor de 5e of 6e keer weer ontzettend genoten!
groetjes,
Wim, Mathilde, Wendy en Tessa

Tiny Langebeeke

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
Wij hebben de afgelopen week ontzettend genoten bij Gerrit en Gerda op de boerderij, het was echt geweldig en alles was er wat we nodig hadden , echt super allemaal en we troffen ook nog eens prachtig nazomerweer, wij kunnen er weer even tegen, het is een heerlijke stek voor rustzoekers en een prachtige omgeving om te fietsen en of met de auto er op uit te trekken, Gerrit en Gerda zijn erg vriendelijk en behulpzaam, van ons een dikke pluim

Marloes Dries

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 1 punt
We hebben een geweldig weekend gehad bij "de Ooievaar". We voelden ons erg welkom bij Gerrit en Gerda. Het uitzicht is magnifique en de kamers schoon en erg gezellig ingericht!

FINEKE

1 punt 1 punt 1 punt 1 punt 0 punten
“We maakten gebruik van een gedeelte van de boerderij. We zaten helemaal prive. Eigen ingang, eigen (groot) stuk tuin om te zitten en nog een ruim stenen terras bij de entree. Picknicktafel, luie ligstoelen en goede rechtopzit stoelen aanwezig. Alles was gelijkvloers, wat voor ons erg prettig was. Ruime bedden, ruime douche en toilet. Vriendelijke verhuurders, behulpzaam. Het was er rustig en landelijk. En een mooie omgeving.”

Frans

1 punt 1 punt 1 punt 0 punten 0 punten
Het contact met de verhuurder verliep vanaf het begin goed. Bij aankomst werden we verwelkomd met een lekker kopje koffie, waarna we het gastenverblijf samen bekeken. Het huisje was schoon, de inrichting gezellig. Er was een schone badkamer met frisgewassen handdoeken, een heerlijk, al opgemaakt, bed. De keuken was prima, met alles erop en eraan. Buiten konden we heerlijk zitten op een besloten terras, maar er waren ook andere plekjes waarvan we gebruik mochten maken met ligstoelen, een picknicktafel en zelfs een paar stoelen voor de laatste avondzon. Samen met het vrije uitzicht, de privacy, de landelijke sfeer, de mooie Twentse omgeving en voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes zorgde dit alles ervoor dat we hier twee heerlijke weken hadden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Elly

1 punt 1 punt 0 punten 0 punten 0 punten
We hebben heerlijke dagen gehad in de woning van Ria en Henk. Een prima huis, goed verzorgd, gezellige ontvangst: kortom heel goed.

Een beoordeling plaatsen

  1. (zal niet zichtbaar zijn op de website)