Op het zuiden

va€ 65,00

U logeert bij De Inloop in één van de twee royale gastenkamers, 1 met een tweepersoonsbed en de andere met 2 éénpersoonsbedden, op de bovenverdieping van onze boerderij.
Deze ruime twee persoons kamer is voorzien van twee een persoons bedden die tegen elkaar staan. Verder is er een kast voor de bagage, en een radio.

Op de overloop vindt u een koffietafel waar u zelf een kopje thee of koffie kunt schenken. Ook de hier aanwezige koelkast kunt u gebruiken.

De badkamer op deze verdieping is geheel tot uw beschikking net als de zitkamer met TV, radio en internet mogelijkheid.
Ook is er een ruime keus aan boeken en spelletjes.

 
Soort huis Kamer
Aantal verblijven 2
Aantal personen 1-4
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Bedlinnen, Bureau, Douche, Dvd-speler, Internet, Televisie, Terras / Balkon, Zithoek, Bad, Fohn / Haardroger, Radio, Eigen Entree, Minibar, Whirlpool / Jacuzzi

Het Tuinhuis

va€ 65,00

Het Tuinhuis is een ruimte met een tweepersoonsbed, toilet, een houtkachel en een zitje. Speciaal voor diegene die geen hoge eisen stelt, maar wel prijs stelt op een heerlijk bed! En heerlijk wil genieten en zo gauw het weer het toelaat, buiten wil zitten, is dit een uitstekende keus. De prijs voor een overnachting van 2 personen
€ 50,00. Voor 1 persoon € 30,00 inclusief een heerlijk ontbijt. Een badkamer is tijdens uw verblijf voor u gereserveerd in de boerderij.

Het ontbijt kan in de tuin of in de boerderij geserveerd worden.

 
Soort huis Vakantiehuis
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten: