Hooibergsuite

De Hooibergsuite bevindt zich in de vrijstaande voormalige hooiberg.

In deze suite van circa 70 m2. hebben wij een sfeervolle en luxe suite ingericht die is voorzien van alle comfort zoals vloerverwarming, een prachtig hemelbed dat als het ware op een eiland in de ruimte (de hilde) is geplaatst.

Een groot vrijstaand bad, een douche, een eigen toilet, een openhaard vuur, een lcd-tv, dvd/cd-speler, een eigen keuken met onder andere een vaatwasser en koelkast, klassieke designmeubelen en niet te vergeten prachtige kunst.

De Hooibergsuite met veranda, terrassen en tuin is zodanig gesitueerd dat u volledige privacy geniet.

ONTBIJT
Wij zorgen dat alle ingrediënten voor een eerste uitgebreide ontbijt beschikbaar zijn. U maakt uw eigen ontbijt en in principe bepaalt u zelf het moment waarop u gaat ontbijten. Gebruik van koffie, thee en frisdrank is gratis.

AANKOMST & VERTREK
Op de dag van aankomst bent u vanaf 15.00 uur van harte welkom. Op de dag van vertrek, dient u uw suite te verlaten voor 12.00 uur. Uiteraard is het mogelijk, in overleg en indien mogelijk, andere tijdstippen af te spreken.

BETALING
Contant bij aankomst of door overmaking(vooraf) op ons bankrekeningnummer.


 
Soort huis Appartement
Aantal verblijven 1
Aantal personen 1-2
Roken toegestaan Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Geschikt voor mindervaliden Nee
Verzorging Logies met ontbijt
Faciliteiten:
Badlinnen, Barbecue, Bedlinnen, Douche, Dvd-speler, Eettafel, Internet, Keuken, Koelkast, Televisie, Terras / Balkon, Zithoek, Bad, Fohn / Haardroger, Radio, Open Haard